You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bu kadarını hiç bir arada görmediniz

Bu kadarını hiç bir arada görmediniz

General
RE: Bu kadarını hiç bir arada görmediniz
Savunabilir görüş dediği görüşü bugüne kadar bir alimden duydunuz mu peki?Savunulabilir mi sizce bu görüş?

Kadın hayızken oruç tutabilir görüşünde bile olan sabahe varken,sahabeden Yahudi Hristiyan cennete gidebilir,bu görüşte olan birisini ya da 100 yıl öncesine kadar bu görüşte olan tek kişi var mı?
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Al-i İmran 19: Allah nezdinde hak din İslâm'dır. Kitap verilenler, kendilerine ilim geldikten sonradır ki, aralarındaki kıskançlık yüzünden ayrılığa düştüler. Allah'ın âyetlerini inkâr edenler bilmelidirler ki Allah'ın hesabı çok çabuktur. ﴾19﴿
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-10-2014, Saat:12:23 AM, Düzenleyen: Z4F3R_.
General
Mustafa Karataş Hz.İsa inmeyecek diyordu.Başkada yanlış görüşünü bilmiyorum ben.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.