You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

BU KADAR OLUR MU DEME OLDU

Acemi Üye

*Dostum, bana bir tane Yüzüklerin Efendisi'nin çocuk versiyonundan verir misin? (Adam korsan VCD'dden Harry Potter'ı isterken)

* SSK gözlüğü yazılır. Tansiyona, şekere bakılır. Kurban kesilir! (Gebze'de bir eczanenin camından)

*Windovslu âletle rot balansi yapıyoruz! (Aksaray'da bir lastikçinin vitrininden)

* Kartuş ve kolonya doldurulur! (Eskişehirde bir dükkânın camından)

* Burada adam olana, edebiyle konuşana hizmet verilir. (Eminönünde bir bakkalın camından) * Patlayan top geldi! (Bir kırtasiyenin camından)

* Penguen yemi bulunur! (Kocaeli Hereke'de kendi halinde bir bakkalın camından)

* Reşat, lütfen buraya park yapma! (Kadıköy'de bir duvar)

* The Anatolian child does not eat these feet! (Kaş'ta Doğan görünümlü bir Şahin'in arka camından)

* Geçmiş olsun, buraya kadar frensiz geldik! (işe gelmek için bindiğim dolmuşun şoförü, son durağa geldiğimizde sırıtarak)

* Yaşlı teyze: Evlâdım, sağda mübarek bir yerde indirir misin? M. şoförü: Az ileride camii var, seni orada bırakayım teyze...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: BU KADAR OLUR MU DEME OLDU
iyide bunu neresi güncel konu safa anlayamadımgülücük

komik yazılar bölümüne taşıyorum helal et hakkını
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: BU KADAR OLUR MU DEME OLDU
* The Anatolian child does not eat these feet! (Kaş'ta Doğan görünümlü bir Şahin'in arka camından) hahahagülücük)
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
RE: BU KADAR OLUR MU DEME OLDU
* Yaşlı teyze: Evlâdım, sağda mübarek bir yerde indirir misin? M. şoförü: Az ileride camii var, seni orada bırakayım teyze...
Smilegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
_GÖLGE HARAMILERI_
Cvp: RE: BU KADAR OLUR MU DEME OLDU
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:* Yaşlı teyze: Evlâdım, sağda mübarek bir yerde indirir misin? M. şoförü: Az ileride camii var, seni orada bırakayım teyze...
Smilegülücük

hehehehehegülücük
GÖLGE HARAMiLERiNE BiR SELAM ÇAK!!!!!!!!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.