You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bu Hadisi hiç okudunuz mu?

هل أنا حقاً أنا ؟
[Resim: 642005234_5b9d8c1b2f.jpg]

Cerîr (radıyallâhu anh) anlatıyor:

” Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki:

“Bir kimse rıfk’tan mahrum ise hayrın tamamından mahrumdur.”
[Müslim, Birr 75, (2592).]

“Rıfk, kelime olarak mülâyemet, letâfet, yumuşaklık, tatlılık mânalarına gelir, sertlik ve kabalığın zıddıdır.”

Ben unuttuğum bu hadisi yeniden hatırladım bu nedenle bu hususa dikkat etmeye daha çok özen gösterecem.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Bu Hadisi hiç okudunuz mu?
Her zaman dikkat etmeye çalıştığım bir husus. Sinirlenmeyi unuttum, yahu. gülücük Emeğinize sağlık. Hayırlı Ramazanlar. gülücük
Aksın kanım, kefenime renk olsun!
Al kefenim, bayrağıma denk olsun!
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
yeri geldiği zaman yani gerektiği zaman Allah için kızmakta gerekir tefrite de düşmemek lazım... dengeyi bulan kazandı...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Ben dengeyi böyle kurdum. gülücük Sinir hastası bir babanın, sinir hastası bir evladı olarak... Kendi sorunumu hallettim, şimdi de babamınkiyle uğraşıyorum...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Amin. Yüce Allah, yardımına muhtaç olan tüm kullarına yardım etsin. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.