You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bu gidişle hayatım zindan olacak :( :(

Bu gidişle hayatım zindan olacak :( :(

Yeni Üye
RE: Bu gidişle hayatım zindan olacak :( :(
Hocam bu şekilde düşünmenize gerçekten üzüldüm. Rabbim sizlere, bizlere ve bütün Müslümanlara tahkiki iman nasip etsin. O zaman bunların hiç birisi sizin için sorun olmayacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-05-2014, Saat:12:37 AM, Düzenleyen: kahraman4316.
Acemi Üye
kalbim kapandı sanki Sad ilahi dinliyorum derinden şiddetli olmadan islami his geliyo dinlemeyi bırakıyorum gidiyo aynı şekilde namaz da hislerim değişiyo sürekli böyle mi olcak bilmiyorum Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Rabbime ulaşmak istiyorum efendimize aynı şekil de ama olmuyo yapamıyorum Sad anlamıyorum hep tevbe ediyorum ağlamak istiyorum bazen oluyo bazen olmuyo
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Zaman benim için çok kıymetli öyle hissediyorum rabbime yeterince secde edemeyeceğim ama secdeye doyum olmaz ama doymak istiyorum doymak derken o mutluluğa erişmeye kanımda gezmesini istiyorum bide çok sigara içmeye başladım yiyorum sanki sigarayı içerken nedendir bilmem bazen dalıp gidiyorum uzun uzun dusunuyorum hep bilmiyorum Allah büyük elbet düzelir sabrediyorum dua ediyorum çıkış kapısı
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.