You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bu durumdan nasıl kurtulurum?

Bu durumdan nasıl kurtulurum?

Forumcu
RE: Bu durumdan nasıl kurtulurum?
arkadaşlar doğuştan kör bir adama sarı rengini nasıl anlatırsınız?

bize Allah'ı anlat deseler; O çok büyüktür, sınırsız ilim sahibidir, sınırsız güç sahibidir. herşeyi görür, her şeyi duyar deriz.
ama hayır. Allah bizim zerre kadar ilmimizle anlatabileceğimiz kadar küçük olamaz. bu saydıklarımız ancak zerre kadar ilmimizle bildiklerimiz. Rabbimizin gerçek gücünü anlayabilecek bir ilmimiz yok. gerçekten onu anlatacak kadar ilmimiz olsa zaten ortadan yarılırdık. sadece sınırsız ilmin ne olduğunu düşünsek bu bile aklımızı yerinden oynatır. kaldıki Allah, varlığı bile ıspat edilemeyecek kadar büyüktür. insana bu ilim verilmemiştir. müslümana düşen işittik ve itaat ettik demektir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Bu foruma yazmamaya karar vemiştim ki arkamdan çeşitli aslı astarı olmayan iddialar ortaya atılmış. Oysaki benim de sizden bir farkım yok. İşinde gücünde normal bir insanım.evet inanmıyorum ama bu beni iyi bir insan olma arzusundan uzaklaştırmıyor. Hırsızlık, yalan, ahlaksızlık vs... yap
mıyorum yapandan da uzak durmaya çalışıyorum. Bunu bir şeyden korktugum veya bir din için değil kendim için yapıyorum. İnsani, etik değerleri benimsedikten sonra bir insanın neye inanıp inanmadığı önemli değildir. Sana yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma. Temel kural budur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-09-2014, Saat:01:56 AM, Düzenleyen: jumper100.
General
amin..

bir foruma üye olurken önce ne istediği bilirsin..ona uygun bir forum seçer üye olursun...biz yada ben diyeyim .kendi üzerimden ifade edeyim...ben forum araştırması yaparken nette islami kurallara uygun ve sadece bunun üzerine kurulmuş bir format aradım amacım buydu..şimdi ben bu amacımı bırakıp farklı sitelere üye olup oradakilere ukalalık yaparak aaa sizde insanmısınız canım şu inandığınız şeye bak..olmaz cehennemde yanacaksınız vs vs desem oradaki kişlere savundukları şeylerin yanlış olduğunu ifade etsem nasıl olur...garip olur değilmi gülücük

o zaman bana sanane kardeşim neye inanıp inanmayacağımızı sanamı soracağız ..sen bizim değerlerimize saygısızlık yapıyorsun demezlermi?

ama biz bunu demiyoruz..yine de sabırla sorularınızı cevaplıyoruz veya yorum yapıyoruz..iş uzuyor uzuyor uzuyor .
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.