You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bu durumdan nasıl kurtulurum?

Bu durumdan nasıl kurtulurum?

Cezalı Üye
RE: Bu durumdan nasıl kurtulurum?
Kardeşim sana hiç kızmadım.Seninle iletişim kurmaya çalıştım ama sen istemedin.Ben de çıktım forumdan oyun oynadım.Yani bana gelen bir zarar olmadı.Biz burada seni mutlu etmeye çalışıyorduk.

Din sorgulanmadan kabul edilen bir şey değildir.Herkes dinini sorgular, hayatı sorgular.Allah'a inananlar, Allah'ın dediklerini yapanlar sorgulayıp da bunları gerçekleştiriyor.Kanıtlar olmasaydı biz inanmazdık Allah'a.Kanıtımız olmasaydı Kuran'a uymazdık.

Dediğim gibi din sorgulanmadan kabul edilen bir şey değildir.Dogmatik değildir yani.Kimsenin dogması yok.Din dogmatik olsaydı sen sorgulamazdın.Senin sorgulaman dinin sorgulanmadan kabul edilmediğini gösterir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Zorko
20 sayfa boyunca kendilerini ALLAH ın varlığına birliğine ve islam dininin hak din olduğuna inandıramadıysak kütüphane dolusu kitap hatta ve hatta destan yazsak yine de inandırmayacağız zati alilerini...Big Grin
İnad etti inanmayacağım diye nuh diyor peygamber demiyor..
Boşuna uğraşmayın arkadaşlar..
Kendi haline bırakın..
Belki zamanla doğru yolu bulur inşaALLAH
ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Yeşilimsi...Şu Adama Kardeşim Diye Hitap Etmen Benim Zoruma Gidiyor..Nasıl Bukadar İçten Samimi Sana Hiç Kızmadım Kardeşim Diyebiliyorsun Şaşıyorum..: )
Meydanda Atını Koşturdu Sonra Gitti Hepsi Bu...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-09-2014, Saat:09:07 AM, Düzenleyen: Mihman.
Zorko
Bence bu işin içinde başka bir iş var gibi geliyoricon
Ya neyseeeeBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-09-2014, Saat:11:38 PM, Düzenleyen: Zakir.
General
ne gibi bir iş..bizim beynimizimi yıkamak istedi sence gülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ALLAH muhafaza..rabbim bizi yolundan ayırmasın inşALLAH Sad
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.