:D:D
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Bu Aralar En Çok Hangİ Üye Dİkkatİnİzİ Çektİ Neden
Bu Aralar En Çok Hangİ Üye Dİkkatİnİzİ Çektİ Neden
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İyi anlaştığınıza göre kesin SAMİ konseri:D:D
evet canım başka kimin konserine giderim ki ben

tabi unutmadıysa ekrem dede
))))istersn sende gel yer var hatta bütün forum gidek yaaaa
))
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ooo ne iş esrarrengiz konuşmalar dolanıyo sitede anlıyalım:D:D:D
Ya hakkaten zehra ablayı bu aralar çok sinirlendirdik ya şahsım adıma bizzat bn kendim özür dilerim...
Oflu ablacım MİLLİ GÖRÜŞ ün anlamını bi araştır istersen!... Görende küfrettik sanar ya!...
Doğru söylüyon Ayşe ablaAllah kimseye nasip etmiyo 2,5 un içinde olmak kadar onu veren bişey yok:D
ah cnm o gururu tatmak bambaşka zati
zehrayla konuşmalarımızda aramızda kalsıno anladı zati:D
ARAMIZDA KALICAK ZATEN.YOKSA SENİ

sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ooo ne iş esrarrengiz konuşmalar dolanıyo sitede anlıyalım:D:D:D
Ya hakkaten zehra ablayı bu aralar çok sinirlendirdik ya şahsım adıma bizzat bn kendim özür dilerim...
Oflu ablacım MİLLİ GÖRÜŞ ün anlamını bi araştır istersen!... Görende küfrettik sanar ya!...
Doğru söylüyon Ayşe ablaAllah kimseye nasip etmiyo 2,5 un içinde olmak kadar onu veren bişey yok:D
TAMAM SÜHİMCİM Bİ DAHA OLMASIN LÜTFEN
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ooo ne iş esrarrengiz konuşmalar dolanıyo sitede anlıyalım:D:D:D
ozaman ben milli görüşçü olucam diye 3 kere de
))
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ooo ne iş esrarrengiz konuşmalar dolanıyo sitede anlıyalım:D:D:D
ozaman ben milli görüşçü olucam diye 3 kere de))
BEN MİLLİ GÖRÜŞÇÜ OLMUCAM
Ya bnce iyiki zehra abla gibileri var. Çünkü bu adavanın şuurunu insan daha iyi kavrıyo.
elhmdülillah
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi