You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bu akşam bende yemekteyiz

Bu akşam bende yemekteyiz

Profesör
RE: Bu akşam bende yemekteyiz
idare edin arkadaşlar yemeğin sanalı bu kadar oluyor işte yoksa gerçeğinide pişirip yedirmk isterdim sizlere gülücük
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: Bu akşam bende yemekteyiz
£rvaaNur ZeliHa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:5 olacaz bnde geliyoomm bekleyin güzeller ama tatlarına bakcaz artık eleştrilere açık oll ama çöok süpewre benziyo yapmm ben yerimm eleşetrir falangülücük)teşekkklrlerr vay bee insann canı çekiyoo tutmayın beniigülücük

afiyet olsun zelişcim ye gülücük bende merakla senin yemeklerini bekliyorum gülücük
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
öyle uzaktan olmaz yapcaksınız yemekleri yollucaksınız jüriye kargoyla (jüri ben sevinç ekrem vede serhat) gülücük

bakcaz ona göre vercez puanları öyle bedava ya olmaz TongueTongue
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öyle uzaktan olmaz yapcaksınız yemekleri yollucaksınız jüriye kargoyla (jüri ben sevinç ekrem vede serhat) gülücük

bakcaz ona göre vercez puanları öyle bedava ya olmaz TongueTongue

Eh bu jüriyle vay halinize diyorum benTongueTongue
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
£rvaaNur ZeliHa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hm iide sıcvak yenir bu reyyancmm nasıl yoolayalım içi dışına çıkarzavallı yemekcazınnnWinkgülücük....

ona göre pişirin ben anlamam TongueTongue sıcak ve bütün olarak gelcek yoksa benden sıfır puan gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ya reyyoş sadece görüntüyle idare etseniz olmazmı hem boylesi daha kolay oluyo 15dk ni bile almıyo yemek yapıp sofra kurman kahkaha bak her şeyi koydum oraya hayal et sanki yiyomuş gibi oluver TongueTongue :D
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben pasta istiyorum anlamamgülücük

Buyrun pastanız , afiyet olsun , şimdiye kadar hazırlamış oldugum en kolay pasta oldu gülücük

[Resim: muzlurulopastahr3.jpg]
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-01-2009, Saat:06:45 PM, Düzenleyen: Belinay.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.