Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Bu AKİL ADAMLAR..nedir ??
Bu AKİL ADAMLAR..nedir ??
ben sadece onyargı ıle konulara yaklasmanızı dogru bulmuyorum.daha yolun basında ortada fol yok yumurta yok,memleket apoya satıldı deyıp kestırıp attınız.
bekleyıp gorelım neyın ne oldugunu.sımdıden yargılayıp asmanın bır geregı yok. zaten mıllet begenmıyorsa bu yaklasımı secımlerde alasagı edecektır akpyı.

bu tarz mevzular bır cok avrupa ulkesınde oldu,sorunu buyuk olcude mılletlerının menfaatıne cozduler.
bızde de oyle olacak Allahın ıznı ıle.

hem varsa bu konu ıle fıkrınız cozum onerınız buyrun paylasın burada
Akil olup olmaması , daha evvel fuhşiyat içinde olması yada muhafazakar olmasından çok toplumun klişeleşmiş tutuculuğunu kırmak için güzel bir hamle, önemli olan fuhuşun içindekini çekip çıkarmak söz hakkı verip sıkıntısını dinlemekse ve ona aslolanın insanlık olduğunu anlatabilmekse ne mutlu, kişileri yargılamak bizlere düşmez sanırım...Onun için islama ve ülkeye yararlı olacak adımların atılması her zaman desteklenmeli, umarız hayır olur....