You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bu AKİL ADAMLAR..nedir ??

Bu AKİL ADAMLAR..nedir ??

General
RE: Bu AKİL ADAMLAR..nedir ??
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Vatanımızı düşmanlardan korumak için vefat eden, askerlerimiz şehit olduğu gibi, iç karışıklıklarda vefat eden polis, jandarma ve askerlerimizde şehittir.

Bununla beraber devlet reisine ittiba etmek için kışın soğuğunda donan askerimiz de şehittir.

Ayrıca Müslüman bir ülkenin karışıklığını önlemek ve yabancı askerler yerine Müslüman askerlerin gitmesi gereken yere, devletin emri ve izni ile gidip öldürülen askerimizde şehittir.

alıntı
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bu dediklerin İslam ülkesi için geçerlidir ki bizler de İslam ülkesini koruma adına ölenlere "şehidlerdir inşaAllah" deriz. fakat Türkiye devleti yönetim biçimi olarak küfür üzeredir, yöneticileri kafirdir ki küfür ile hükmeden bir devlete asker olmak da islam alimlerinin icması ile küfürdür.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Senın nufus kagıdında dını ne yazıyor bılmem de benım gıbı ulkenın % 95 inin kımlıgınde dını Islam yazıyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
resmi kayıtlarda adımız müslüman geçebilir, Allah katında adımızın ne geçtiğini ne zaman düşüneceğiz kardeşim? 3-5 ilaha bir anda tapan birine müslüman der misin?

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
konuyu dağıtmıyorum kardeşim, bu devletin tebasının kayıtlarda müslüman olarak geçmesi Allahın indirdiği ile hükmetmeyenin kafir oluşunu(bkz. Maide-44) değiştirecek bir durum değildir.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
bir ülkeye bu kadar zarar veren bir olgunun bu kadar büyütülüp, aynı masaya oturulacak raddeye gelmesi beni üzüyor ... herkes haddini bilmeli,bilmeyene bildirmeli...aksi takdirde sonumuz belli...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.