You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bu AKİL ADAMLAR..nedir ??

Bu AKİL ADAMLAR..nedir ??

General
RE: Bu AKİL ADAMLAR..nedir ??
sorun katillik ise devlet uzun vadede daha büyüğünü uyguladı, pkk kürtlerim mazlumluğunu sömürerek kendini güçlendirdi ve kürtlere zulmedilmesine bir süre doğrudan sebep oldu.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Kurtlere zulum diye diye zaten butun faturayı Türk halkina odettiniz.Zulum goren elektrige para odemeyen onlarmi yoksa onlarin odemedigi faturayi odemek zorunda kalan Turk halki mi apo posterlerleriyle dolanip istedigi.gibi cirit atan onlarmi yoksa isci ogrenci bir.eylem.yaptiginda biber gazi yiyen cop yiyen Turk halkimi bebek katilini adam yerine koyup gorusen devletmi zulmediyor bu halka akpyide savunmuyorum.yanlis anlasilmasin

Asıl su anki surecte Turk halkina zulmediliyor .
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
duman yaşamadığın şeyler var, ve hatta haberinin dahi olmadığı pek çok şey yaşandı bu ülkede. dönem dönem medyanın gizlediği ve bugün pek de iyi niyetlerle olmasa da açığa çıkmış şeyler var, ki yaşananlara şahitlik edebilecek çokça mazlum insan... şunu anlamalıyız/anlamalısınız; pkk hareketinin haksız bir hareket olması kürt halkının yaşadığı haksızlıkları asla kapatmayacaktır, ve bu haksızlıklar özürlerle dmeokratik görüşmelerle vb şeylerle de kapanmayacaktır bu şey düşmanlığı ekmeye çalışanlara inat kardeşliği halkların inşa etmesiyle başlayacaktır.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Birak bu isleri devlet su isleri senide alsinlar akil adamlar listesine istediginiz gibi bolun parcalayin amerikaya usaklik yapin ne kadar Turk varsa hepsini fisleyin.

Selametle
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-04-2013, Saat:07:59 PM, Düzenleyen: kufurbaz.
Forumcu
Rabb im müslümanların yar ve yardımcısı olsun.çok zor dönemlerden geçtik,çok yıprandık Allah cc hayırlarla tamamlasın inşaalah..bu komiteler çeşitli kriterlerle seçiliyor ve herkesin istediği ismin yer alması muhakkak ki imkansız..biz hayır duamızı edelim bakalım Mevlam neyler,neylerse güzel eyler...biz güzel görelim,güzel düşünelim...

İçim acıyor herkese ve her şeye.. Faniliğimiz, zayıflığımız, zaaflarımız insan olmanın, insan olamamanın ağırlığı ciğerlerime doluyor, nefes alamıyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
"Ey iman edenler, adil şahidler olarak, Allah için, hakkı ayakta tutun. Bir topluluğa olan kininiz, sizi adaletten alıkoymasın. Adalet yapın. O, takvaya daha yakındır. Allah'tan korkup-sakının. Şüphesiz Allah, yapmakta olduklarınızdan haberi olandır." (Maide Suresi, 8)

..ben türküm ama.kürtlere yapılmış olan zulümleri asla inkar edemem!. karşı tarafla bi empati yapıp öyle düşünmek daha isabetli olur aslında..
ve yukarıdaki ayeti kerime çok etkiler beni.. Allah muhafaza Rabbim adaletinden ayırmasın müslümanları .. sımsıkı birbirine kenetlesin basiretmzi açsın inşllhh- ayıranlara inat.. Rabbim hayrlsını versin O en iyisini bilir .
" Ölümü Özlemeyen Aşkı Anlayamazz"

İçim acıyor herkese ve her şeye.. Faniliğimiz, zayıflığımız, zaaflarımız insan olmanın, insan olamamanın ağırlığı ciğerlerime doluyor, nefes alamıyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
haklısınız arkadaslar,
bırakalım onlar bızım askerlerı oldursun,bız onları. durmadan savasalım. 30 yıl savastık bır otuz yıl daha savasırız.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-04-2013, Saat:02:13 PM, Düzenleyen: taha yusuf.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.