You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bu AKİL ADAMLAR..nedir ??

Bu AKİL ADAMLAR..nedir ??

General
RE: Bu AKİL ADAMLAR..nedir ??
İslam davası için ilimci.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
hep idealde kalıyor fakat bir yerlerden başlamak lazım, cahili niyetlerle çıkılan bu yollardan hayırlı sonuç gelmez.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
2 sini aynen kıyas etmek doğru olmasa da iyi niyetli olmadığı açık ki beni korkutan siyasilerin çok kısa süre içerisinde çabucak dönekleşebilmeleri.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
"Tavuk toplum" önüne atılan bir avuç yemi gagalarken, arkadan yumurtalarının alındığının farkında bile olmaz".

ALBERT EINSTEIN ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Bir çocuk katili ile anlaşma için konuşulması açıkçası ağırıma gitti. İnşallah doğrusunu yapıyorlardır ama bunu herkes zor kaldırır. Yanlış yapıldığını düşünüyorum. İnşallah haksız çıkarım.

ve İLİMCİ kardeş bütün partilerden ben de nefret ediyorum sonuna kadar haklısın.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-04-2013, Saat:07:13 PM, Düzenleyen: pdgokhan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.