You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bu AKİL ADAMLAR..nedir ??

Forumcu
Günümüzde bir AKİL ADAMLAR meselesi çıktı ortaya.

Hükumetin seçtiği bu AKİL ADAMLAR yedişer kişilik guruplar
halinde Anadolu'yu gezecekler ve PKK ile anlaşmaya inanmayan
halkı ikna etmeye çalışacaklarmış....

Bu teşebbüs insanlara 1919 yılında Damat Ferit Paşa tarafından
kurulmuş olan HEYET-İ NASİHA 'yı hatırlattı.

HEYETİ NASİHA hakkında kısa bilgi:

HEYET-İ NASİHA
1. ikinci abdülhamid'in peyveste hanımefendiden doğma oğlu, şehzade abdürrahim efendi'nin anadolu kolunun başında bulunduğu, anadolu'da milli direnişi kırmak ve halkı ingiliz efendilerine boyun eğdirmek amacıyla hizmet eden ve yarısı ermeni ve rumlardan oluşan heyet.

damat ferit'in yanına 3.000.000 altın ve 80 asker vererek istanbul'dan uğurladığı heyet ingiliz ve yunan orduları halifenin ordusudur, yunan ordusu halifenin ordusu sayılır, fetvalarını yayarak anadolu'yu dolaşmıştır.. heyetin anadolu kolunun ileri gelenleri şunlardır;

- şehzade abdürrahim efendi
- Ali Rıza Paşa,
- Ferik Mahmut Hayret,
- Süleyman Şefik Paşa,
- Bursa Müftüsü Ömer Fevzi,
- Müftü Halil Fehim Efendi,
- Ohannes Ferit,*
- Kozmidis Efendi,*
- Aristidis Paşa,*
- Yanko Kovenidi*
Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-04-2013, Saat:03:51 PM, Düzenleyen: İLİMCİ.
Profesör
RE: Bu AKİL ADAMLAR..nedir ??
ıkıncı abdulhamıdden boyle bır dınsız dogsun,hayret!!!
gercı damat ferıt varsa ısın basında boyle bır olusuma sasırmamalı!

akil adamlar kımlerdır detaylı bılmıyorum.
bu ınsanların damat ferıt ın heyetı bılmemnesı ıle karsılastırılması,aynı kefeye konması uzucu.

secılen yol yalnıs ıse de amac bellıdır.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-04-2013, Saat:04:31 PM, Düzenleyen: taha yusuf.
Cezalı Üye
7 kisilik grup 7 ayri bolge simdiden eyalet sistemine hazir olun.
Akil adam degil bunlar akp(il) adamlar. Basindan listeye baktim eksik var survivordan 1 kisi daha alinabilirdi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
ittihat ve terakkicilerin isidir o.

gunumuzu gelirsek valla halki cok guzel uyutuyolar ben onu bilirim. son secimde oy vermistim bidaha kolum kopsa vermem.
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
açıkçası böyle tepeden inme sipariş bir barış savaştan daha hayırsız olacak diye düşünüyorum, Allah müslüman türk ve kürtlere basiret versin ki tağutları aracı tutmadan kendi ortak davamız ile aynı masaya oturabilelim.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.