You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üye
Bu adam kim ?! ?!
Arkadaşlar youtube'da " İslamiyetle ilgili bilgiler " aramasıyla
Başladım araştırmaya izleye izleye geçiyordum.
En sonunda " Mehdi " diye birisinin varlığından haberdar oldum..
Mehdi'yi araştırmaya devam ederken ;

" Adnan Oktar " isminde birine rastladım İslami sohbetler yapıyor
Bilgiler veriyor fakat biraz ilginç ??
Yani nasıl anlatsam tuhaf bir ortam hiç islami bir sohbet ortamına pek
Benzemiyor..
Sonra " Adnan Oktar'ı " araştırmaya devam ettim ben mehdiye Benziyorum ondada iz var bendede ben mehdi olabilirim diyor..

Elbette inanmadım ama kafam karıştı açıkçası bu adam neyin nesidir ya?
Sizlerede bir sorayım dedim..
Birde 2. video tabii hayır yani ben hristiyanken bile hristiyanlar arasında
Bile böyle bir dini ortam yoktu görmedim..
Bunlar farklı bir mezhepler mi acaba ? vahabi dedikleri bunlar mı ?
İşte o video:

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-11-2014, Saat:10:49 AM, Düzenleyen: Mihman.
General
RE: Bu adam kim ?! ?!
yazıyı okuduğumda yalan söylemeyim ıyy demek geldi içimden .. Adamı hiç bilmem tanımam hiç bi fikrim yok hakkında ordaki kızlardan hiç haz etmiyorum .. 2 tane 1 tane siyah saçlı kızlar var hepsi bir oturup sohbet ettiklerini sanıyolar .. Ben hiç ama hiç sevmiyorum .. Yabancı bi kanalda gece yarısından sonra çıkıyolar .. Kızlar adama adnan hocam adnan hocam dye hitap edyor , kusura bakma videoyu izlemedim ama .. Bi ara izlerim .. Neyse benden daha bilgili birisi bu konuda sana yardımcı olur abicim gülücük böyle insanlarla bence kafanı yorma karıştırma hiç gülücük
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bu adamın nasıl olduğu Allahın ayetlerine rağmen karşısına oturttuğu kadınlardan belli değil mi.. yalnız onun iyi bir tarafı var oda bu evrim saçmalığı üzerine iyi gidiyor..gülücük

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bu tür kişiler zamanın din adı altına giren saçmalıkları...çok fazla yorum yapmayalım yoksa bizi mahkemeye verir gülücük

sence doğru olan müslümanlık böylemi olur ömer..ama sende haklısın daha neler göreceksin neler ....dikkatli ol
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Başlığı görüp "acaba xoox kimden bahsediyor" diye konuya giriş yapınca gördüğüm manzara karşısında dünyadan soğudum, pılımı pırtımı toplayıp gidesim geldi :D Xoox en yanlış kişiden başlamışsın araştırmaya...xoox öyle biri yok, hiç, tın, bir hayal ürünü, ütopik bir varlık :D yok öyle biri (yokmuş gibi davran)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-11-2014, Saat:10:19 AM, Düzenleyen: Mihman.
General
benim aklıma böyle birşey geldi..ama bir tane daha var mehdi olduğunu iddea eden isim vermeyeyim o zannettim gülücük aklımın ucundan geçmedi varlığını bile unutmuşum bu şahsın :D
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bugüne kadar ben hiçkimseye dinlenmez vs.demedim.Ama bu kişiye gönül rahatlığıyla dinlenmez diyebilirimgülücük

Biraz izlemiştim yayınlarını.O şahsın ilmi yok.Zaten ilimden vs.konuşmuyorlar.Müzik dinliyorlar,oynuyorlar felangülücük Ayrıca mehdi olduğunu iddia ediyor.Sonra ben öyle bir şey demedim felan diyor.

Yukarıda da denildiği gibi evrimi çürütmek için çalışmıştır vs.Başka da olumlu tarafı yoktur.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-11-2014, Saat:01:51 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.
...
Adnan Oktar ,kendisi masondur
İslami bilgisi zayıf ve dinlenmesi tavsiye edilmez
Hele bir programı varki kendi kanalında, Allah muhafaza.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Şarlatanın teki bu
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.