You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

boyu kısa marifeti uzun

boyu kısa marifeti uzun

Kıdemli Üye
RE: boyu kısa marifeti uzun
HELAL OLSUN BENCE

KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,

BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!

NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,

BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
BENCE KOMİK DEĞİL GAYET GÜZEL BİR RESİM SÜPER ÖTESİgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
süper.....
Bizim de vardı buna benzer bi tane hocamız lisedeyken hey gidi günler beeSad
>>>Artwinli Copyright © 1990 - 2009 ®<<<
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: boyu kısa marifeti uzun
aslında nıye şaşırıyoruz yada komık buluyoruz kı oda normal bır ınsan hoş zihin özürlü biri değil ki.insanları kısa,uzun diye sınıflandırmak bana göre değil.
DOKUNAN BANA MENDİL TUTSUN...
Bunu ilk beğenen sen ol.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
derviş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aslında nıye şaşırıyoruz yada komık buluyoruz kı oda normal bır ınsan hoş zihin özürlü biri değil ki.insanları kısa,uzun diye sınıflandırmak bana göre değil.

'''boyu kısa marifeti uzun '''

bu söz illaki dalga geçilmesi manasına gelmiyor anlayana çok derin bi mana war içinde ha sana anlamıyorsun demiyorum yanlış anlama
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-06-2008, Saat:06:29 PM, Düzenleyen: Kartalizma.
Forumcu
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
derviş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aslında nıye şaşırıyoruz yada komık buluyoruz kı oda normal bır ınsan hoş zihin özürlü biri değil ki.insanları kısa,uzun diye sınıflandırmak bana göre değil.

'''boyu kısa marifeti uzun '''

bu söz illaki dalga geçilmesi manasına gelmiyor anlayana çok derin bi mana war içinde ha sana anlamıyorsun demiyorum yanlış anlama

haklısın ben konuya birşey demedımkı gulenler falan olmuş.ayrıca fuzuli şeylerden alınanlara uyuz olurum onun için hemen alınmam.
DOKUNAN BANA MENDİL TUTSUN...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.