You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

BONZAİYE ÇOK DİKKAT EDİN ÖLDÜRÜR

BONZAİYE ÇOK DİKKAT EDİN ÖLDÜRÜR

Acemi Üye
RE: BONZAİYE ÇOK DİKKAT EDİN ÖLDÜRÜR
Bizim nesil için hayat ciddi anlamda kayganlıklar ile dolu, genç nüfus fazla ve imkanlar kısıtlı, evlilikler çok gecikti insanların paylaşacağı duygular azaldı, kapitalist sistem de herkesi aynı şeyleri yapmaya, aynı filmleri izlemeye zorluyor, hep ben sistemine baskı yapılıyor herkes kişisel tatmini sağlamak istiyor fakat olmayınca kendine zarar verip bir nevi bir gün de olsa kafa rahatlığı arıyor bu yollar ile, İnşallah tek kurtuluş tekke vb. sadece dini değil sosyal olan bir araya gelip bir fidan da olsa, bir çay da kaynasa beraber vakit geçirelecek yerler, askerde çok gördüm bunu en olmaz denilen adamlar bile doğru yolu buluyordu sadece biraz zaman vermek ve şefkatli olmak, kalanlardan uzak olsun İnşallah biliyorum bu konuları çok derinden biliyorum aşamıyorlar yetmiyor bilgileri mücadeleleri ahir zaman...
Her şey bir kitapla başladı, İnşaAllah onunla bitecek
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: BONZAİYE ÇOK DİKKAT EDİN ÖLDÜRÜR
kötü arkadaş edenimi...hayatında hiç uyuşturucu görmemiş biri, nasıl olduğunu bilmediği bir madde gökten kafasına düşecek değil..elbette bunu sunan .gösteren, kullanmaya teşvik eden birileri oluyor...bu da yanlış insanlarla arkadaşlıkla oluşuyor..

ALLAH ım bunu masum insanlara sunan,satan,alıştıran,para için insanları zehirleyen bu yaratıkları kahret...

çocuklarınızı kısıtlayın bırakın size kızsınlar..teknolojiye sınır koyun bırakın size örümcek beyinli desinler, arkadaşlarını araştırın bırakın size baskıcı desinler

eğer çocuklarımızı gözetip kollamazsak. sonunda ağlarız...herşey onun için biz boşunamı çalışıyoruz...gezsin,harcasın,alsın diyen bir ebeveyinler olduk
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.