You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ah Teslimiyet..!
Bize Ne Oluyor?
Katıldığı bir cenazede defin işlemleri bittikten sonra yanındaki bir zâta Hasan-ı Basrî sordu:“ Bu vefât eden zât, acaba şu anda dünyaya geri dönüp sâlih amellerini, zikirlerini artırmayıve günahlarına daha fazla istiğfar etmeyi düşünüyor mudur?”O zât da:“Evet, tabiî ki düşünüyordur.” dedi.Bunun üzerine Hasan-ı Basrî şöyle dedi:“O hâlde bize ne oluyor ki bu vefât eden kişi gibi düşünmüyoruz?”
.

Dilerim derdim affıma vesile olur..

Yürüyorsam düşe kalka, bil ki ısrarımdan..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
RE: Bize Ne Oluyor?
Cidden ne oluyor?

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Kesinlikle üzgün

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
hal böyle oluncada komşusu siftah yapmayınca oraya müşteri gönderen insan yerine hep bana diyen hep ene diyen insanlar oluyoruz Sad bir de sanki dua da eksik kaldık hocam...yani istekler maddi eksenli mi oldu deyim yada sadece kendimize mi eder olduk deyim bir şekilde eksik kaldık Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Haklısın maddiyat insanligi satın aldı.

H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
hani birgün peygamberimize dünya geliyor oda eliyle itiyor ya istemiyorum diyerek...sen şimdi istemiyorsun ama ilerde ümmetin isteyecek diye...öyle işte hocam Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Nokta.

H
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.