Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
BİZ ÖZÜR DİLEMİYORUZ
BİZ ÖZÜR DİLEMİYORUZ
bu siteyi açanlara tşk ederim...
kimbilir Adlı Kullanıcıdan Alıntı:türkiyeyi büyültmek gibi bir derde sahip değilim .öyle bir derdin islami olduğunuda sanmıyorum.bence kendinizi bir hesaba çekin.gerçekleri ataları bizzat olayların içerisinde bulunmuş bir insan olarak sizden daha iyi bildiğimi düşünüyorum.ayrıca ermenilerin yaptıklarına onay getirecek bir söz ve tutum içerisinde de değilim onlarla bizzat savaşmış insanların evlatları olarak.yazdıklarımdan da sizin çıkarmaya çalıştığınız o netice çıkmaz.çıkarılacak bir netice varsa o yazıdan o da islamın cehalet dediği asabiye ruhunun siz gibiler tarafından diri tutulmaya çalışılışının yanlışlığıdır.küçük düşmek nedir biliyormusun siz o güzelim islamı bir ülkenin hemde islama karşı her fırsatta dil uzatmayı bir görev bilen bir ülkenin oyuncağı haline getirmektir küçük düşmek.islam ne türklüğü nede başka bir ırkı yüceltmek için gelmemiştir aksine bu tutum sahipleriyle mücadele esaslarını barındırır islam.getirdiği ilkelerin tüm insanlar (farklı ırklardan )tarafından kabül görüşüde bu esasın korunması ve işletilmesi ile gerçekleştirilmiştir.şimdi görüyorumki sizler o ilkelere doğru yol alma ve o ilkelere göre hareket etme ve islama hizmet etme yerine ,islamın o prensiplerinden uzaklaşarak islamı ve diğer müslümanları kendinize ve kafirde olsalar ırktaşlarınıza hizmet ettirmeye yol arıyorsınuz.Biz müslümanlarız ve ne yaptığını bilmeden hareket etmeyiz. KİMSEDENDE AKIL ALACAK DA DEĞİLİZ, bin düşünüp bir hareket ederiz dolayısı ile özür dilenecek bir işe bulaşmayız kolay kolay ALLAHIN İZNİ İLE.o günün müslümanlarıda böyle yapmışlardı ortada sırf müslüman olmaları sebebiyle kendilerine yöneltilmiş aşağılayıcı bir zulüm vardı bu zulme sessiz kalamazlardı müslümanlar o gün ve kalmadılarda zaten .ama hiç bir zaman türklük adına hareket etmediler, zaten çoğu türkte değildi.bir müslüman olarak hareket ettiler çünkü o sebeple aşağılanıyorlardı ve çoluk çocukları katlediliyordu.ALLAH da bu durumları bir savaş gerekçesi olarak görüyor ve savaşa müsade ediyordu o insanlarda savaştılar kendi imkanlarıyla.daha sonraki süreçtürklerin bu meselenin sahibi imiş gibi görünüşünün farklı hesapların ürünü olduğunu düşünüyorum.hiç bir müslüman bu zeminin dışından bakmaz meseleye.biz ırkçı olmadık hiç bir zaman .öyle olmadığımız içindirki şu kendileriyle islam adına ve islamın müsadesi ile savaştığımız kimseler müslüman olunca bizim kardeşlerimiz bacılarımız damatlarımız babalarımız annelerimiz oldular.HEP BERABER ALLAHIN KULLARI Olduk .DEDİĞİM GİBİ TÜRKLÜKLE VE ONUN YÜCELTİLMESİ İLE BENİM BİR ALAKAM YOK. olamazda zaten.korkmayın müslümanlar küçük düşmezler.
Seni kınıyorum, senin gibileri kınıyorum nasıl nu kadar sığ düşünebiliyorsun. İslam dininde vatansevgisi diye bir şey de vardır hiç duymadın mı! Yorumlarını kaale bile almıyorum kusura bakma çok cahilsin.. Bu milletin senin gibilere ihtiyacı yok zaten, yazık çok yazık!
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi