You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

BİZ ÖZÜR DİLEMİYORUZ

BİZ ÖZÜR DİLEMİYORUZ

Profesör
RE: BİZ ÖZÜR DİLEMİYORUZ
çok yanlış bi yaklaşım..
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Babalar Önde Gider
Atmaca doğru sölemiş
şakşakçı bir miiletiz önüne gelenle gurur duyar önüne gelenden özür diler... Asaletimizden zerre kalmamış geriye vay halimize...
Babalar Önde Gider....
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
ÖZÜR DİLEYENLERİN YA SOYLARINDA ERMENİLİK VARDIR

YADA SOYSUZ KÖPEKLERDİR BAŞKA BİŞE DİL
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
Cvp: RE: BİZ ÖZÜR DİLEMİYORUZ
~GüL GüZeLi~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ÖZÜR DİLEYENLERİN YA SOYLARINDA ERMENİLİK VARDIR

YADA SOYSUZ KÖPEKLERDİR BAŞKA BİŞE DİL

alkışSmilealkışSmilealkışSmile

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Eğil kulak ver ceddine,Türke kefen giydirmek hangi itin haddine,vatanımızı bölmek isteyen itlere inat kimse özür dilemesin!!tşk
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: BİZ ÖZÜR DİLEMİYORUZ
kimbilir Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ÖZÜR DİLEMENİN GEREKTİĞİ YERLERDE ÖZÜR İLEMENİN ERDEMLİLİK OLDUĞUNU ÖĞRENDİK HER ZAMAN .SOYUMUZ ADEME DAYANIR VE ONUN NESLİNDEN MÜSLÜMANLARIZ BİLMİYORUM TEPKİNİZ NEYEDİR AMA KÖPEKLİK İNSANLARA ZULMETTİĞİ HALDE ZULME MARUZ KALANLANLARIN SADECE BİR ÖZÜRLE HER ŞEYİ UNUTACAKLARINA DAİR BİR TUTUM SERGİLEMELERİNE RAMEN KİBİR VE GURURU SEBEBİYLE BÜYÜKLÜK TASLAYANLARIN RUHUNDA SAKLIDIR.NE ERMENİ OLMAKTIR SUÇ NEDE TÜRK OLMAK AMA SİZ BUNU GÖREMEYECEK KADAR KÖR OLMUŞSUNUZ KİBRİNİZ SEBEBİYLE .YAPACAK BİR ŞEY YOK.ALLAH DOĞRU YOLU GÖSTERSİN.ÖZÜR DİLENMESİ İSTENENLER MÜSLÜMAN DEĞİLLER DİYE SİZİ HAKLI GÖREBİLİRDİM EĞER ÖZRÜ İSTENENLER MÜSLÜMAN GİBİ TAVIR TAKINSA İDİ .AMA DAHA ÇOK ASABİYE RUHUNU BESLEYECEK BİR TUTUMU YEĞLEMİŞSİNİZ DOLAYISI İLE DESTEKLENMENİZ ZOR.

Ortada özür dilenmesi gereken bir olay yokki! olsa bizde dileriz ,bizde biliyoruz ,gerektiğinde özür dilemeyi,ama ÖZÜR dilenmesi gerektiği yerde bizden özür dilemeyi bilen, ÖZÜR dileyen hiç yok... !
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-01-2009, Saat:02:19 PM, Düzenleyen: Belinay.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.