Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
BİZ ÖZÜR DİLEMİYORUZ
BİZ ÖZÜR DİLEMİYORUZ
~GüL GüZeLi~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ÖZÜR DİLEYENLERİN YA SOYLARINDA ERMENİLİK VARDIR
YADA SOYSUZ KÖPEKLERDİR BAŞKA BİŞE DİL
alkış
alkış
alkış
06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!
Franz Kafka
kimbilir Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ÖZÜR DİLEMENİN GEREKTİĞİ YERLERDE ÖZÜR İLEMENİN ERDEMLİLİK OLDUĞUNU ÖĞRENDİK HER ZAMAN .SOYUMUZ ADEME DAYANIR VE ONUN NESLİNDEN MÜSLÜMANLARIZ BİLMİYORUM TEPKİNİZ NEYEDİR AMA KÖPEKLİK İNSANLARA ZULMETTİĞİ HALDE ZULME MARUZ KALANLANLARIN SADECE BİR ÖZÜRLE HER ŞEYİ UNUTACAKLARINA DAİR BİR TUTUM SERGİLEMELERİNE RAMEN KİBİR VE GURURU SEBEBİYLE BÜYÜKLÜK TASLAYANLARIN RUHUNDA SAKLIDIR.NE ERMENİ OLMAKTIR SUÇ NEDE TÜRK OLMAK AMA SİZ BUNU GÖREMEYECEK KADAR KÖR OLMUŞSUNUZ KİBRİNİZ SEBEBİYLE .YAPACAK BİR ŞEY YOK.ALLAH DOĞRU YOLU GÖSTERSİN.ÖZÜR DİLENMESİ İSTENENLER MÜSLÜMAN DEĞİLLER DİYE SİZİ HAKLI GÖREBİLİRDİM EĞER ÖZRÜ İSTENENLER MÜSLÜMAN GİBİ TAVIR TAKINSA İDİ .AMA DAHA ÇOK ASABİYE RUHUNU BESLEYECEK BİR TUTUMU YEĞLEMİŞSİNİZ DOLAYISI İLE DESTEKLENMENİZ ZOR.
Ortada özür dilenmesi gereken bir olay yokki! olsa bizde dileriz ,bizde biliyoruz ,gerektiğinde özür dilemeyi,ama ÖZÜR dilenmesi gerektiği yerde bizden özür dilemeyi bilen, ÖZÜR dileyen hiç yok... !
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi