You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumun Uykucu Ninesi
Bittim...
Acın bitmeden, ben bittim. Madem hayaller benim üzerime yıkılacaktı da, neden senin üzerine kurmama izin verdin? Madem gitmeye erkendin de, neden bende geç bittin? Bu soruların cevabı sendeyken, cevapları ben kendime verdim. Suçlu senken, hep seni seven kalbimden nefret ettim. Yine de sana duyduğum kin, kendime duyduğumdan fazla olmasına rağmen, yine seni, yenilerek seni defalarca sevdim. Söyle sevgilim, ömrüme takılıp yüreğime düştüğünde, ellerimi neden el gibi tuttun?

Yüreğinde kendimi ararken, yüreğimde seni unuttuğumsun. Biliyorum benden birkaç gün önce yaşama tutundun ve biliyorum hatırına gelmeyen her dünlerde beni unuttun. Zor değildi seni unutmak. Ben imkansızı seçtim. Seni sensiz de sevmeyi seçtim, beceremedim. Aşk tek kişiliktir, dediler. Kendimden geçtim. Aşk yaşamaktır, dediler. Ölümü seçtim. Yine de bir bende ben, sana yetemedim.

Unut dedi sonra hayat. Hayatı yaşamayı unuttum. Ne vakit el ele gezen bir çift görsem, sende bir el bile olamayacağımı biliyordum. Buna rağmen sevmeyi unuttum da, bir seni nasıl sevdiğimi unutamadım.
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
RE: Bittim...
..Bir yaş düştü içime...
...Ardından bir kelam dilime...
..."La tâknatu min rahmetillah"...
...''ALLAH'ın rahmetinden ümit kesmeyin..."
...Zümer/53...

...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
La Tahzen!
İnnalllahe meassabbirin...

Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
..Son’un da yorgun’un da nûn ile bittiğini fark etmiyorsun. Yorgunluğuma verin, diyorsun, ben bu soruları tam sökemedim, sadece yorgunum. İçinde hep aynı cümle: Siz gidin, ben çok yorgunum. Konuşacak çok şey, yürünecek çok yol var. Oysa sen çok yorgunsun..

bu cümleler sadece sözlerde kalsın inşAllah.. bizler Mümin insanız.. Şükreden insanlar oluruz inş..

...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Rabbimin verdiklerine ne kadar şükretsek az ki zaten...
bu saatten sonra kalan ömrümüzü şükürle tamamlasak yinede yetmez...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.