You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Birisi size yarın intihar edeceğim derse ona ne dersiniz?

Birisi size yarın intihar edeceğim derse ona ne dersiniz?

Uzman
RE: Birisi size yarın intihar edeceğim derse ona ne dersiniz?
bugün pracvasını yap yarın intihar edersin
derim
3 5 hap attırırıım
mide yanar
acıyla
sonra vazgeçer zaten
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Bizim orda bir gelin vardı derdi ölmek istiyorum intihar edeceğim diye anneme söylerdi bende annemde anlatırdık ama çok çektirmişler belli yani anlattıklarına bizde çok şaşırdık bizimle konuşunda moral bulurdu.Karnında çocuğuda vardı asmış kendini...Aslında uzun anlatacaklarım hepsini yazmaya gerek yok.Bu konuyuda o yüzden açtım..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
sükütum geröekte intihar etmek isteyene bişey yapamıyorsun işte
bir anlık bu karar
belkiş o öyle derken bilemiyordu biel
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Zor bir durum .Anlatmaya ve yardımcı olmaya çalışırım vazgeçiremezsem profesyonel yardıma getirirdim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ben ıntıhar eedecegım dıyorsa once yuz ıfadesıne bakarım...zaten yuzu ve gozlerı ben bunu yapmaya kararlıyım der bana...
ve emınım sonunda vazgecırırdım de...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
önce sebebini ögrenmek lazım...intihara iten sebepler nelerdir yada kişiler...eger kişilerle meselesi varsa sorunlu oldugu kişilerle görüştürmeye calışmakda uygundur
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
İntihar genetik özellikde olabiliyor.Bazı psikolojik rahatsızlıklar genetik olarak geçer intihara meyilli olmakda bunlardan biri.Asıl o türlere yardım etmek gerçekten çok zor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
nefti katılıyorum sana. ben de öyle duydum.
bir çok intihar eden kişi genetik nedenlerle yapıyor.
yani içinde öyle bir dürtü var zaman zaman geliyor. o geldiğinde vurup bayıltmak lazım.
ben de öyle tanıyorum bir iki kişi. denk geldiği ya da lafını duyduğum zman yumruğu vurdummu bayıltıyorum. sonra vazgeçiyor.
dayak da etkilidir karardan vaz geçirmek için. ama bazı arkadaşlar dayağa karşı tabi. ama bazen gerekiyor.
beyne giden kanı tersine çevirir bir yerlere fazla gider , derken bir şeyler karşıdaki kişinin kafasında değişebilir.
olur yani. bana mantıklı geliyor.
öyle birini gördüğüm hissettiğim zaman kesinlikle vuruyorum bayıltıyorum. bi deyumruğumun öyle bi narkoz etkisi var, yiyen bayılıyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.