You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Birisi size yarın intihar edeceğim derse ona ne dersiniz?

Birisi size yarın intihar edeceğim derse ona ne dersiniz?

Uzman
RE: Birisi size yarın intihar edeceğim derse ona ne dersiniz?
yarın çok geç olabilir
bugünün işini yarın a bırakma
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Matematiksel hesabını yapıp atlasınBig Grin biri eğer cidden intihar etmek istiyorsa kimseye birşey demeden münzevice kaybolur ortalıktan ölüsünü buluruz anca intihar ediyorum diyorsa tereddütü vardır demektir caydırma payı vardır her halükarda ölmeyi çok isityorsa vaktini beklesin herkes az ya da çok yaşamak değil nitelikli yaşamak dünyaya yüzünü dönüp ahirete sırtını dönenler tabiki ölmeyi kendi elleriyle düşünür hesabını ve öldükten sonra dirilmeyi asıl hayatın öldükten sonra başladığını idrak etseler bu tür şeylere tevessül etmezler
özetle intihar edeceğim diyen birine hiçbirşey yapasım gelmez şahsen Allah şifa versin hastalık çünkü...gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
ehli sünnet itkadına göre derimki
kardeşim ecel birdir
ne bir saniye öne gider
ne de geri gelir
yarın atlarsan zaten öleceksen öleceksindir
atlasanda öleceksin yatsanda öleceksin
yarın ecelin gelmediyse
atlasanda hoplasanda patlasanda ölemezsin
sürünürsün
onun çin
işi
azraile bırak
boşuna sov yapma
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Tutunamayanlar kitabını okusun çabuklaşır intihar safhası gülücükBöyle bir durum hasıl olmadı hiç karşılaşmadım karşılaştığımda tepkimin ne olacağını yazdım çok sevdiğim birisi ise beni üzecek hal ve hareketlerde bulunmazgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-08-2010, Saat:02:35 PM, Düzenleyen: Emekli Üye.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
beni bekle ben geleyim beraber intihar edelim. derdim. demişimdir belki de. ve onu orda intihar etmemeye ikna ederdim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
canının emanet oldugunu hatırlatırım..emanete ihanet hainlere yakışır hainsen öl erim
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ya ciddiyim böyle şeyler karşı tarafı üzmenin ötesine geçmiyor adam müntehir olmayı çok istiyorsa kimseyi üzmeden temiz bir şekilde halleder yok maksadı tehditle karşı tarafı birşeylere bağlamaksa işin içine matematik girer hesap işin içine girdi mi işin rengi değişir intihar edenler etraflarını üzmekten başka ne yaparlar inanan bir kişi böyle şeylere tevessül etmez ölmeninde vardır bir duruşu asilce ölmek varken intihara teşebbüs bence çok ezik bir davranışgülücük
Böyle konuşunca zaten eminimki intihar etmekten vazgeçer sizi atarBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-08-2010, Saat:02:41 PM, Düzenleyen: Emekli Üye.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.