You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Biraz Akıl Istesem :)

...Revan...
Öncelikle esselamun aleykum
Bu forumda ilk defa böyle bir şey yapıyorum.
Lise mağduru öğrencisiyim. Benim okuduğum lise çok rahat. Herkes kafasına göre. Helal haram ayrımı nedir bilmiyorlar. Be erkekler bana sanki çok yakın akrabasıymışım gibi davranıyor. Eğer ne kadar uyarsam anlamıyorlar. Kapalı ve birazdan okula yasa çıkmadan önce kapalı girdiğimden ve bir kaç defa da pardesü ile girince olay oldum.
Şimdiki hedefim ise açıktan okumak be yatılı kursta kalıp dini bilgilerimi genişletmek. En büyük ve zor kararım ise Tesettürün en güzel hali olan kara Çarşaf. Sizce doğru mu yapıyorum? Düşüncelerinize ihtiyacım var.
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-11-2014, Saat:10:57 PM, Düzenleyen: Revan.
...
RE: Biraz Akıl Istesem :)
Ve Aleyküm Selam.Dışardan okumanız sizin açınızdan daha iyi olur bence,Tesettür konusundada size kalmış ,kara çarşaf uygun olur bence.Aileniz ne diyor bu konuda acaba?

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
aleykum selam canım benim..
çok ama çok güzel düşünceler içinde görüyorum ben seni..
Rabbim hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin, aslında örgün okuma taraftarı biriyimdir ama lisen 'düz lise' ise çok isabetli bir seçim olur açığa geçmen kuran kursu konusuna gelince bence cemaat bağlantısı olmayan cami kursuna gidebilirsin gündüzcü olarak..
diyanete bağlı olması kursun çook çok iyidir hele ki bu dönemde..
Ailenlede konuştun mu gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Tesettüre riayet sadece çarşaf giymekle olan bir şey değilki..Yani illa çarşaf giymene gerek yok..tercih edilebilir ancak şart değil..el, yüz ve ayaklar haricinde örtünmen ve ayrıca vücut hatlarını belli etmeyecek ölçüde giyinmen yeterlidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.