You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Biraz Akıl Istesem :)

Biraz Akıl Istesem :)

Üye
RE: Biraz Akıl Istesem :)
Dinde kendini olgunluk ve Kemale erdir ondan sonra istemesnde tesetturun en takvalı haline bürunursun demek istediğim öncelikle dinini sağlam temeller üzerine kur ondan sonra allah sana yardim edecektir inşallah çevremde çok örnek insanlar var malesef bazen çok acele edip hem kendini hemde örtüsünü rezil edebiliyor insan
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-11-2014, Saat:11:32 PM, Düzenleyen: hanzala.
Profesör
Mahı Taban çarşaf giymek istiyor, fakat etrafta nasıl karşılanacağı hususunda tereddütleri var forma sorarak bunu gidermeyi düşünüyor.. Çarşaf giyenler hallerinden memnunlar en azından benim etrafımdakiler, bir sıkıntı bir sorunda gözükmüyor şimdilik...çarşaf giymek takvanın güzel bir resmidir..inş nasip olurda giyersiniz ve hep giyersiniz gülücük

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
ben kesinlikle cemaat evi, yatılı kursu önermiyorum evinde ol diyanete gündüzcü olarak git gel canım benim
aynı zamandada açıktan okulunu ver iyi bir ilahiyat tuttur (:
yatılı kursu boşver.. ailenle vakit geçirmeye bak.. bugun var yarın yoksun..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.