Ben 21 yasin'da, almanya'da yasiyan bir Müsluman bir erkegim.Ibadetime yapan iyi müslaman olmaya calisan biriyim.
Ve evlilik konusunda positiv düsünen birisiyim ama Baska bir sayfadan okudum'ki:geçimsiz ve huysuz ise, evlenmesi hayırlı işlerine mani oluyorsa evlenmesi mahzurlu olur.(Evlenmenin fayda ve zararlar - Dinimiz slam).,,,,,,,Evlendiğinde eşine zulüm yapma ihtimali olanın evlenmesi ise mekruhtur.
Ve ben gercekten fazla sabirli degilim ve huysusluk var bende(ama kesinlikle bir kadin El kaldirmak veye Son söz sahibi, inanan birisiye degilim ve karsiyim.bir adim geri attip bi kavgayi sözme mümkün olursa yaparim.
Korktugum konu, Ahirette Allah c.c karsisinda durup benim Emanetime Nasil ihanet ettim demesi beni cok düsündüror!Ve genellikle Bir Müslüman Bayan'in hayat'ina zarat vermek istemiyorum!
Bu charekter sorunu, islami yönden düzeltmek mümkün ya'da Bekar hayatina secmeye Mecbur mu kaldim??
selamlar
![[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]](http://4.bp.blogspot.com/-xGAoZcgkZ7A/UbuBlKhTrxI/AAAAAAAABSI/MhYEJHQBGl4/s1600/sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg)