You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bir siyasi partiye körü kürüne bağlılık doğrumu?

bir siyasi partiye körü kürüne bağlılık doğrumu?

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: bir siyasi partiye körü kürüne bağlılık doğrumu?
ŞİMDİ SORUYA CEVAP VERMEK GEREKİRSE YAPTIĞI YANLIŞ ÇOK BÜYÜKSE YENİLİR YUTULUR CİNSTEDE DEĞİLSE İLK KARŞISINDA OLANLARDAN BİRİ BEN OLURUM ASLA BİR PARTİYE KÖRÜ KÖRÜNE BAĞLANMADIM BAĞLANMAM DA
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Körü körüne bağlılık derken?

Siyaset bi futbol değil.. Düşünce, fikir... İnsan düşüncesini, fikrini iyi savunmalıdır. Bu faso fiso değil. Siyaset Türkiyenin ve dünyanın kurtuluşu için şart.
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: bir siyasi partiye körü kürüne bağlılık doğrumu?
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ARKADAŞLAR ARAYA GİRİYİM BİR gülücük

KONUYU KAVGA ETMEDEN KİMSEYİ AŞAĞILAMADAN DÜZEYLİ ŞEKİLDE TARTIŞIN TEKRAR AYNI SORUNLARLA KARŞILAŞMAYALIM KİMSE Ö.M LA UYARILMADAN BANLANIR HABERİNİZ OLSUN gülücük

Smile

direk kilit reyyan
Bunu ilk beğenen sen ol.
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu zamanda İslamiyeti gerektiği yere çıkarmak ilin şart...
Siyaset deyince insanlar ön yargı yapıyo... Ama sonuçta bunu Allah için yapıyosun. Tebliğ de denebilir buna kanatimce.

yavvv ben senin dediğini anlayamadım. bu konu farklı. yanlış yazmıssın galibaaa
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
yürek_yakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu zamanda İslamiyeti gerektiği yere çıkarmak ilin şart...
Siyaset deyince insanlar ön yargı yapıyo... Ama sonuçta bunu Allah için yapıyosun. Tebliğ de denebilir buna kanatimce.

Ya bn siyasi partide fanatiklik olmaz. Dünce olur diyorum.

İnsan bi partinin Allah yolunda bi parti olduğuna inanırsa bnce körü körüne bağlanmasında bi sakınca yok.

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

KONUYU KAVGA ETMEDEN KİMSEYİ AŞAĞILAMADAN DÜZEYLİ ŞEKİLDE TARTIŞIN TEKRAR AYNI SORUNLARLA KARŞILAŞMAYALIM KİMSE Ö.M LA UYARILMADAN BANLANIR HABERİNİZ OLSUN gülücük

Smile

direk kilit reyyan

yav reyyan, sahra ben mi yanlış okuom anlamadım. daha ortada fol yok yumurta yok hesabı hemen kilit attınız konuya. daha kimse deil hakaret yorum bile yapmadı konuya.insanın YÜREĞİNİ kaldırıyonuz hemen.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Ya bn siyasi partide fanatiklik olmaz. Dünce olur diyorum.

İnsan bi partinin Allah yolunda bi parti olduğuna inanırsa bnce körü körüne bağlanmasında bi sakınca yok.

YAA BOŞVERİN ŞİMDİ YAWW TAMAM HERKESS SOKAAAAA.......:bayrak::bayrak:
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Sn git bizim yerimizede eylen..

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Smile

direk kilit reyyan

yav reyyan, sahra ben mi yanlış okuom anlamadım. daha ortada fol yok yumurta yok hesabı hemen kilit attınız konuya. daha kimse deil hakaret yorum bile yapmadı konuya.insanın YÜREĞİNİ kaldırıyonuz hemen.

EWET SEN YANLIŞ OKUYOSUN KAVGA ÇIKARSA DEDİK KARDEŞ gülücük ÖNCEDEN TEDBİR YANİ ANLADIN Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bir siyasi parti için değil hiç bir şeye körü körüne bağlanmak doğru değil yanlışları görmek lazım ve bulunduğuz ya da bağlı old. herhangi bi kurum kuruluşu eleştirmeyide bilmek gerekir...ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.