Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
bir siyasi partiye körü kürüne bağlılık doğrumu?
bir siyasi partiye körü kürüne bağlılık doğrumu?
Siyaset bi futbol değil.. Düşünce, fikir... İnsan düşüncesini, fikrini iyi savunmalıdır. Bu faso fiso değil. Siyaset Türkiyenin ve dünyanın kurtuluşu için şart.
elhmdülillah
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ARKADAŞLAR ARAYA GİRİYİM BİR
KONUYU KAVGA ETMEDEN KİMSEYİ AŞAĞILAMADAN DÜZEYLİ ŞEKİLDE TARTIŞIN TEKRAR AYNI SORUNLARLA KARŞILAŞMAYALIM KİMSE Ö.M LA UYARILMADAN BANLANIR HABERİNİZ OLSUN

direk kilit reyyan
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu zamanda İslamiyeti gerektiği yere çıkarmak ilin şart...
Siyaset deyince insanlar ön yargı yapıyo... Ama sonuçta bunu Allah için yapıyosun. Tebliğ de denebilir buna kanatimce.
yavvv ben senin dediğini anlayamadım. bu konu farklı. yanlış yazmıssın galibaaa
yürek_yakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu zamanda İslamiyeti gerektiği yere çıkarmak ilin şart...
Siyaset deyince insanlar ön yargı yapıyo... Ama sonuçta bunu Allah için yapıyosun. Tebliğ de denebilir buna kanatimce.
Ya bn siyasi partide fanatiklik olmaz. Dünce olur diyorum.
İnsan bi partinin Allah yolunda bi parti olduğuna inanırsa bnce körü körüne bağlanmasında bi sakınca yok.
elhmdülillah
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ARKADAŞLAR ARAYA GİRİYİM BİR
KONUYU KAVGA ETMEDEN KİMSEYİ AŞAĞILAMADAN DÜZEYLİ ŞEKİLDE TARTIŞIN TEKRAR AYNI SORUNLARLA KARŞILAŞMAYALIM KİMSE Ö.M LA UYARILMADAN BANLANIR HABERİNİZ OLSUN
direk kilit reyyan
yav reyyan, sahra ben mi yanlış okuom anlamadım. daha ortada fol yok yumurta yok hesabı hemen kilit attınız konuya. daha kimse deil hakaret yorum bile yapmadı konuya.insanın YÜREĞİNİ kaldırıyonuz hemen.
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yürek_yakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu zamanda İslamiyeti gerektiği yere çıkarmak ilin şart...
Ya bn siyasi partide fanatiklik olmaz. Dünce olur diyorum.
İnsan bi partinin Allah yolunda bi parti olduğuna inanırsa bnce körü körüne bağlanmasında bi sakınca yok.
YAA BOŞVERİN ŞİMDİ YAWW TAMAM HERKESS SOKAAAAA.......:bayrak::bayrak:
yürek_yakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ARKADAŞLAR ARAYA GİRİYİM BİR
direk kilit reyyan
yav reyyan, sahra ben mi yanlış okuom anlamadım. daha ortada fol yok yumurta yok hesabı hemen kilit attınız konuya. daha kimse deil hakaret yorum bile yapmadı konuya.insanın YÜREĞİNİ kaldırıyonuz hemen.
EWET SEN YANLIŞ OKUYOSUN KAVGA ÇIKARSA DEDİK KARDEŞ
ÖNCEDEN TEDBİR YANİ ANLADIN
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi