You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bir muratcan serüveni...

bir muratcan serüveni...

Uzman
bir muratcan serüveni...
1991 de malatyanın küçücük bir köyünde dünyya geldi,annesi onu büyüttü artık yaşı 7.8 oldugu zaman dedesi ile hayvan otlatmaya gitmeye başladı o zamanlar babası yanında yoktu hatta hiç yoktu çünkü hep il dışında idi... köyün okulunda egitim ve ögretime başladı.ilk ve orta ögretimi köyde tamamlayacaktı okul zamanı okulda okul çıkışı hayvanlarını otlatmaktaydı annesi ona mükemmel bir terbiye vermişti (ALLAH RAZI OLSUN CANIM ANNEM) eğitimin devamı için babası onu şehirde özel bir liseye yazdırmak istemişti ama oraya yazdırırsa da sıkıntıların büyük olacagını biliordu ama muratcanın gelecegi için bunun olması gerektigini düşünüyordu...

muratcan lise sınavlarına girmişti ve kazanmış bunlardan ailesinin haberi yoktu...anadolu lisesi kazanan muratcan müjdeli haberi ailesine vermiş ve annesi gözyaşlarına bogularak büyük bir şevkatle bagrına basmıştı (daha dün gibi hatırlıyorum) ve o liseye yazılmış ailesi köyde yaşadıgı için git gel ler muratcan için büyük problemdi ama katlanacaktı mecburdu...

liseyi büyük zorluklarla bitiren muratcan üniversite sınavı için büyük çaba sarfetmekteydi gün gelmiş çatmış sınava girmiş ve tıpı kazanmıştı bölümü olarak anestezi uzmanlıgı olacaktı ilk yılını tamamladı fakat ailesi büyük sıkıntılar içinde oldugu için okulu bırakmak zorunda kalmıştı (CANIM AİLEM) okulu bıraktıktan sonraki yıl kpss sınavına girmişti ve atanmıştı..

şimdi ise özel kalem şefliğinde halk problemleri üzerine çalışmalar yapıor ve sosyal tesis muhasebeciligi yapıor...

abilerim ablalarım bu içimden geldi anlatmak istedim...bu benim 24 yıllık hayatımın çok kısa özeti...

hayat insanın başına neler getirir bilinmez herşey istedigimiz gibi her zaman olmaz,anne baba hiçbir zaman ezilmez geçilmez...

kafa ütüledim...hayırlı günler...
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: bir muratcan serüveni...
Estağfirullah ,çok içten, samimi ,
yürekleri açan hoş bir anlatım olmuş,dünyada önem verdiğiniz kıymetlerin, bakış açınızın ,duygusal ,vefalı ,fedakar yönlerinizi keşfetmiş olduk ,Rabbim ömür hikayenizin kalan kısmına hayırlar ,güzel bir hoş sada bırakmanızı nasip etsin kıymetli kardeşim,,,

memnun olduk ,teşekkürler gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
muratcan tıp fakültesini sırf maddi sorunlar nedeni ile okuyamamış olman beni üzdü (samimi itiraf)..yani kim ailesini külfet altına sokmamak için tıp fak. gibi bir okulu kazanmışken vazgeçerki?! üst düzey fedakar bir insan tabiki..Allah sizden -ailenize karşı yapmış olduğunuz bu fedakarlıklarınızdan dolayı- razı olsun ve sırf bu yüzden ayrıca mükafatlandırsın inşallah.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Allah hayırlı bir ömür nasip etsin. Hepimize.

Sen anlatabilmişsin. Anlatamayanlar da var. Buna da şükür Ya HU.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
mesela tıpı kazandım ona dair bir belgem var hep saklarım baktıkça içim burkuluyor. şuan ki halimize de çok şkr olsun yine atandım hamdolsun...boşta degiliz yani abilerim ablalarım canlarım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
erkek kardeşim de bu yıl hemşirligi bitirdi oda atandı giresuna onu ben okuttum özellikle...

bu arada giresunlu yokmu yardımcı olabilecek birisi kardeşim 10 gün sonra gelecek giresuna..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.