muratcan lise sınavlarına girmişti ve kazanmış bunlardan ailesinin haberi yoktu...anadolu lisesi kazanan muratcan müjdeli haberi ailesine vermiş ve annesi gözyaşlarına bogularak büyük bir şevkatle bagrına basmıştı (daha dün gibi hatırlıyorum) ve o liseye yazılmış ailesi köyde yaşadıgı için git gel ler muratcan için büyük problemdi ama katlanacaktı mecburdu...
liseyi büyük zorluklarla bitiren muratcan üniversite sınavı için büyük çaba sarfetmekteydi gün gelmiş çatmış sınava girmiş ve tıpı kazanmıştı bölümü olarak anestezi uzmanlıgı olacaktı ilk yılını tamamladı fakat ailesi büyük sıkıntılar içinde oldugu için okulu bırakmak zorunda kalmıştı (CANIM AİLEM) okulu bıraktıktan sonraki yıl kpss sınavına girmişti ve atanmıştı..
şimdi ise özel kalem şefliğinde halk problemleri üzerine çalışmalar yapıor ve sosyal tesis muhasebeciligi yapıor...
abilerim ablalarım bu içimden geldi anlatmak istedim...bu benim 24 yıllık hayatımın çok kısa özeti...
hayat insanın başına neler getirir bilinmez herşey istedigimiz gibi her zaman olmaz,anne baba hiçbir zaman ezilmez geçilmez...
kafa ütüledim...hayırlı günler...