You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bir muratcan serüveni...

bir muratcan serüveni...

Uzman
RE: bir muratcan serüveni...
yani ablacım erkek kardeşim 10 güne kadar giresuna yolcu edecegim...eger form ahalisinde giresunlu ve bize yardımcı olacak biri var ise eger kardeşimi karşılasın gidecegi yere kadar götürsün..

yani yardımcı olsun siz ne anladınız anlamadım ki :D
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Haa tamam tamam iyi gülücük) ya dedim gelin adayı mı arıyorlar giresundan gülücük) valla oldukça çok karadenizli var bu forumda...ama kim giresunlu bilemiyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
he abla ne gelin adayı sende yani...

çocuk oraları bilmior babam da götüremez burada yok bende çalışıyorum ogun bi şekilde kendisi tek gelecek yani orada yardımcı olsun diye dedim ama sen tuttun nerdeyse kardeşimi evlendireceksin
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Ya arkadaşım olayın gidişatı bu yönde cereyan etti gülücük benim bir suçum yok..ne evlendirmesi yahu.. aracılık etmeyeceğim tek mesele evlilik barklılık meseleleridir..Hayat hikayesi idi, işti güçtü derken konu evliliğe dayanıyor..dedim ondan bahsediyor heralde..Ok anladım..başlığını okuyan arkadaşlardan sana dönüş yapan olacaktır illaki Allah yolunuzu açık etsin inşallah gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
sen dedin gelin adayımı arıyolar diye...bunu da neye dayanarak dedin onu bilmiyorum ablacım....

neyse ablacım sagol teşekkür ederim işin şakası tabi ki herşeyin hayırlısı...

eger yardımcı olabilecek biri varsa die dedim,

varsa yazsınlar lütfen...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Samimi ve içten bir anlatım olmuş teşekkürler memnun oldukgülücük
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.