You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

هل أنا حقاً أنا ؟
RE: Bir Kudsi Hadis
usulu tefsir ile tefsiri ayıramayarak yeni bir cahillik gösterisinde bulundun... seni ilme davet ediyorum... savunduğun batıl bir dava da olsa ilimsiz olma...
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
kuranın bir çok kıraatle geldiğini söylüyorum sana nerden delil veriyorum senin kafan bunun nesine basmıyor kuranın bir çok kıraati var... bunlar içerisinde tevatürler var mesele tevatürler içerisinde fatihanın malik formu melik şeklinde okunur... bunlar kabul görmüş varyantlarıdır... bunun dışında şaz kıraatler de var.... sen hadis inkar edecem diye farkında olmadan böyle kuranıda inkar etmiş oluyorsun, farkında değilsin... senin elindeki mushaf sadece tevatürlerden birisi... senin ayrı bir mushafın mı var, evine cebrail a.s. mı bıraktı? sana nerden geldi bu mushaf?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
sallıyor işte , kuranı araştır tüm dünyada aynıdır şu an ; üstün , esre ve ötre sonradan eklenmiş onu söylüyor , arapçada normalde bu işaretler yok fakat okuma kolaylığı için sonradan eklenmiş fakat arapça metin olarak hiç bir fark yok ilk günkü gibi ; fakat hadislere bak bide tüm dünyada ve mezheblerde hatta cemaatlerde bile sahihi uydurması farklı , kitabına kadar farklı , sallıyor işte , aklınca kurana kusur bulup elenen , her mezhebte farklı olan hadisi kuranla bir tutacak , cahil adam .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 31-03-2013, Saat:05:54 PM, Düzenleyen: e2828.
Profesör
e2828, sen haddini aşıyorsun
buhariye bile laf söylüyorsun
yeter bi sus artık yaa icon
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.