You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bir konuda yardıma ihtiyacım var

merhaba arkadaşlar;
webmasterlik yapmaktayım sektörüm gereği legal sitelerle başa çıkılamaz bir hal almakta sanal alem xyz yani adult site açacağım arkadaşımla birlikte fakat onun kafasına takılan birçok soru var 3-5 arkadaşa sorduk sektörün kaymağını yiyip sonradan bırakan insanlardı yada hala kaymağını yemekle meşgullerki girmeyin dediler bende pek inanmadım ama arkadaşım ısrarcı sorularıma cevap verebilirmisiniz ?
xyz adult sitenin reklam gelirlerinden kazanılan para harammıdır ?
siteyi açmak günahmıdır ?

benim kendi fikrim zina işlenmiyor çalınıp çırpılmıyor bir insana istemediği şeyi zorla yaptıramaz yani isteyen girer istemeyen girmez misali ama gel gelelimki arkadaşıma anlatamadım yardımcı olursanız sevinirim
Ben hep buradayım.
Olur ya özlersin,hadi özlemedin diyelim...
Bir gece uykun kaçar falan, o da mı olmadı?
Ayağın taşa takılır belki ?
Ben aklına gelirsem,sen de bana gel.
Yalnız uyumak yakışmaz sana...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: bir konuda yardıma ihtiyacım var
Adult site nedir:s
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
İslamın haram kıldığı görüntü ya da yazı (da olabilir) bunlara ortak olmak haramdır. Harama sebep olan şey de haramdır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ben hep buradayım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
erotik site kurmanın veya destek olmanın haram olduğuna dair mi delil istiyorsun? haram olduğu avama çok net olan böyle sorularda ben istihza seziyorum. bilmiyorsan o başka.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ben hep buradayım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
delil sorman güzel bir şey. delil üzere hareket edeni Allah'ta sever biz de severiz. bir şeyin haram oluşu ya kitaba dayanır ya da sünnette. ikincisini göz ardı etmemen gerekir.
bu konuda çok delil var. zaten bu fıtratın pis gördüğü bir şey.

''Mü'minlere söyle: Bakışlarını sakınsınlar ve iffetlerini korusunlar. Bu onlar için daha nezih bir davranıştır. Allah ise onların işlemekte oldukları şeylerden haberdardır.'' (Nur/30)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ben hep buradayım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
mezkur ayette geçen kelime يَغُضُّوا'dur. bu kelime çekinsinler,sakınsınlar,indirsinler,korusunlar,korunsunlar anlamlarına gelir. ister erkek ister kadın bakışlarını kendisine yasak olandan çevirmesi gerekir. bu kısım direkt olarak ''hadis ile şerh edersek'' göz zinası denen kategoriye girer. sen erotik site açtığında kuranın kendisinden uzaklaştırdığı bir şeye alet olmuş olacaksın. yani sen şer de yardımlaşmış olacaksın. kendin bakmasan bile bakan bir kimseye yardım etmiş olacaksın bu ise (maruf üzere yardımlaşman gerekirken) münker üzere yardımlaşman demektir. sen açmasan bir başkası açacak şeklindeki düşüncen vesvesedir. burada önemli olan sensin ve sen müslüman olduğunu söylüyorsan haram olanın safında olmamalısın. senin için önemli olan insanların vardığı sonuç değil senin nerede olduğundur.

'' İyilik ve takva üzerinde yardımlaşın. Günah işlemek ve aşırı gitmek üzerinde yardımlaşmayın. Allah'tan sakının, muhakkak ki Allah'ın cezası şiddetlidir.'' (Maide/2)
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Adliyede çalışıyorum, Aile mahkemelerindeki boşanma davalarının çoğu bu gereksiz, rezil sitelerden, eşlerin internetteki macera arayışlarından (!) kaynaklanıyor..bu günaha yol açan , yuvaların dağılmasına sebep olanlar bahsettiğiniz siteleri kuran kişiler değil midir? Bunun hesabı verilebilir mi sizce?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.