You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bir kadını ağlatırken çok dikkat edin!

Bir kadını ağlatırken çok dikkat edin!

Uzman
RE: Bir kadını ağlatırken çok dikkat edin!
Bu sadece kadın için geçerli değil ki ,döven kadın da var yokmu bunun islam ile alakası var ))
Ve aŞk İnsanın aLnına Dokundu !

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
O öyle zaten başlık kadınlarla alakalı olduğu için böyle dedim. Yoksa Müslüman olan, son cümlemde dediğim gibi; Allah'ın yarattığını incitemez.. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Arkadaş bu kadınlara yaranılmaz :D pasta al tatlı istemiştir der tatlı al pasta nerede der :D yemeğe çık maşallah iyi yedin dersin ben şişkomuyum mahmut diye sorar birazdan yok değilsind ersin bu sefer bombayı patlatır ama az önce iyi yedin dedin diye :D onun için demedim ki seviniyorum sen yemek yiyince dersin yok yok şişkoyum çok yediğimi ima ettin der :D dışarı çıkar suratı bir karış geri döner neden çünkü hanımefendinin okadar yapılan şeylerden haz aldığı halde dondurma istediğin de almazsan vay efendim onu niye almadın diye yaranamazsınız uğraşmayın :D:D:D

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Ben bile bizi çözememişken yani erkeklerin kadınları anlaması zor iş )))

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
ama tek bir güzelliği için evlenirseniz inanın bu huyları onun üzerinde göremezsiniz eşlerinizi islami seçin )

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.