You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bir günde yıkıldım

Bir günde yıkıldım

Yeni Üye
Bir günde yıkıldım
Selamun aleykum, 16 yasima kadar tek bir dostla sakın huzurlu ve haramdan uzak bir hayatım vardi, taki 16 ya kadar... Bir kizla tanısdım, konustum ve benimle birlikte olmak istedigini soyledi kabul ettim ve haram oldugunu bilmiyordum. Kiz once namaz kilmayi istemedi sonra aileden tutunda herseyinin benimle uzak oldugunu anladim. Ama birakmak yerine duzeltirim dedim.. Basima gelmeyen kalmadi. Dayak yedim bir guzel, o arada kizin 2-3 kisiyle ciktigini ogrendim arkadaslarimi kaybettim ve sonra oda benden ayrildi. İkna ettim tekrar ciktik ve ikinci defa ayrildi. Ben 1 haftadir bosluktayim 3 sene oldu konusmaya basliyali.hicbirsey sanki benim degil, yasamanin amaci yokmus gibi dua ediyorum Allahıma beni bu durumdan kurtarmasi icin ama bir bakiyorum o bana acı cektiren kizi dusunuyorum onun baskasiyla birlikte olmasi fikri aklimi cikartiyor adeta... Dusunemiyorum. Bazen Ahirete eger Allah cenneti nasip ederse bana o insani verir diyorum mutlu oluyorum ama 2 dakikayi gecmiyor tekrardan yikiliyorum.. Lütfen yardim edin dostlarim bu aci bitecek mi hersey guzel olacak mi ? Her kotu olayin ardindan gunes açar mi... Simdiden Allah razi olsun hepinizden..
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
RE: Bir günde yıkıldım
Ve aleykumselam;

O kızı ne kadar çabuk unutursan o kadar iyi olur diye düşünüyorum.
Daha çok gençsin, Allah'tan hayırlısını iste.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Zeynep paylaşmış : )

[Resim: zROEBB.jpg]

"Bir yerlerde her beş saniyede bir çocuk açlıktan ölürken senin aşk acın bana çok saçma geliyor"
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
her hayırda şer
her şerde hayır
olabiliyor bence bu olaya bu pencereden bakman işini kolaylaştıracaktır, bu durumun senin için hayırlı olduğunu düşün bir kez eminim daha rahat düşüneceksin bu konuda dua etmeyi de unutma olur mu? güzel kardeşim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Üzülmene gerek yok. Sana tamamen Allah'tan mesajlar yollayacağım.

(Rabbin sana ne darıldı, ne de seni bıraktı.) [Duha 3]

(Olur ki siz bir şeyden hoşlanmazsınız; oysa o, hakkınızda hayırlıdır. Olur ki, siz bir şeyi seversiniz; ama o, sizin hakkınızda bir fenalıktır. Allah bilir, siz bilmezsiniz.) [Bekara 216]

(Akıbet [hayırlı son, güzel sonuç] Müttakiler [takvayı kuşananlar, korunanlar, inanca sarılanlar] içindir!) [Kasas 83]

Görüyorsun değil mi, insanı yaratan Allah bu zalim dünyaya insanı yolluyor ve zorluk karşısında sadece bir şeye dayanmanı istiyor. ALLAH!

Bunun için isyan etmemeli, Allah'a güvenmeli, hakkımda buymuş hayırlısı demeliyiz. İçinin nurlanması için Kur'an okumalı, işlediğin günahlar için tevbe ve istiğfar etmelisin. Allah, sana yardım eder!
Elhamdülillah, Müslümanım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.