You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bir erkek nasıl mutlu edilir

Profesör
-Bunun 3 temel yolu vardır: Güzel yemek yapacaksın, televizyonun kumandasını vereceksin ve önünden çekileceksin...
-Kadın dırdırından ne kadar az nasibini alırsa, o kadar mutlu olabilir bir erkek. Anneden sevgiliye uzanan bir kadın ağıdır bu...
-Sizi mutlu ettiğini ona hissettirin. Zor bir şey başarmış gibi acayip mutlu olacaktır...
-Konuşurken gözlerine bakıp gülümsemek, hiç ama hiç surat asmamak, söylediği her şeyi onaylamak erkeğin mutluluk listesindedir...
-Erkekleri mutlu etmek için kendinizi kasmayın... Kendinizi mutlu edecek şekilde yaşayın. Adamı mutlu edeceğim diye amuda kalkıp sonra başınız ağrıyınca suçu yine o adamda bulacaksınız çünkü...
-Değer vermek, önem vermek, öncelik vermek, çocuk vermek, arada bir de rahat vermek, rahat batmaya başladığında dert vermek, tasa vermek, durumu kurtarmak için tekrar değer vermek, önem vermek...
-Diğer kadınlardan ve bazı adamlardan zeki ama erkekten aptalmış gibi davranmak onları mutlu eder...
-Makyaj yapmamak ama kapak kızı kadar bakımlı görünmek, erkeğin egosunu tatmin edecek kadar kıskanç olmak, boğulmayacağı kadar rahat bırakmak... Erkeğinden zayıf olacak şekilde güçlü bir kadın olmak...
-En kestirme yolu her dediğine evet demektir. Evet diyeceksin o mutlu olacak. Oysa gene kendi bildiğini yapacaksın, sen mutlu olacaksın...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Bir erkek nasıl mutlu edilir
öyle öyle ...biz hiçbişey istiyonuz mu
siz maşallah...listeye bak pehh))
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
buraya bayanların istedigi şeyler olarak liste yapsak tek şey yazılır herhalde...
oda ilgigülücük zaten bu listeden fazlasını verirler o zaman erkeklere...
kızlar nerdesiniz yorum yapın yaLnız kaldım yahu)))
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
tamam haklısında...gülücük
sızler fazla ılgılden bunalırsınız,az ılgıden de sıkayet edersınzgülücük
bızde ortasını pek bılmeyız bunungülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
kısaca çekilmessiniz ne bu yaa çocukmusunuz sizz ıyy
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
her erkek kucuk bır bebekdır kızlar gülücük

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.