You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
RE: Bir Tesbihat Var ki Adamı Uçurur - Sabah 10 Kere İlaç Niyetine
Bir şey soracağım bir tane tesbihat oku dünyan da ahiretin de kurtulsun mantığı İslam in mantığına ve benim mantığıma ters dusuyor Oyle müthiş kisacik hemde bir kac kez soylenince ahireti kurtaran bir zikir varsa bana da soyleyin.Gercekten fena ucurmuşlar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Bir Tesbihat Var ki Adamı Uçurur - Sabah 10 Kere İlaç Niyetine
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Bir Tesbihat Var ki Adamı Uçuşa Geçirir - Sabah 10 Kere İlaç Niyetine
Neden bu kadar tepki verdiniz anlamadım. Bu tesbihat anlam ve fazilet olarak önemli bir istiğfar. "Uçurur" dememde bir sakınca görmüyorum.

Sanki ben adam hiçbir şey yapmasın ne namaz kılsın, ne oruç tutsun, harama baksın, günahlardan sakınmasın, içki ve sigara içsin bu tesbihatı yaptı mı dünya ahiret kurtarır mı dedim??

Bu kadar güzel bir zikir paylaşılmış, 100 küsür kişi bakmış birisi de Allah razı olsun dememiş. Böyle bir zikir sana ulaşmış, yap ne kaybedersin.

Diyorum çok önemli bir istiğfar faziletleri çok olan bir istiğfar hemen adamı nasıl uçurur, gerçekten uçurmuş.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Kardeş ilk mesajdaki yazdığın aşırı mukafatlara bir bak, ve sonra şu dediklerini dusun.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
vaad eden Allah değil ışte kardeş, onu anlamadın

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Hadisin isnadı hakkında bilginiz ne? Hadis usulunde bu tip ufak ise fazla mukafat on gören hadislere genel olarak önyargılı davranır muhaddisler. Adam anlamini bilmedigi bi telaffuz ile cennete uçacak da krallar gibi yaşayacak? İçinde Allah a bir yönelme olacak ve dışına da yansıyacak ki zikr gercek işlevini görsün.

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
estağfurullah kirdiysam ben özür dilerim kardeşim

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.