You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

BİR AŞK HİKAYESİ:)

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
iki sevgili varmış Hani insanın içini kıpır kıpır ettiren umut dolu bir sevgiymiş onlarınki. Evlenmeyi düşünüyorlarmış. Derken bir gün delikanlının
yurt dışına gitme mecburiyeti doğmuş. Kız gözyaşları içinde kalmış. Onsuz nasıl yaşayacağını bilemiyormuş. O zaman delikanlı cebinden bir yüzük çıkartmış ve demiş ki 'Ben iki yıl sonra döneceğim. Eğer döndüğüm güne kadar parmağından bu yüzüğü hiç çıkartmazsan beni gerçekten sevdiğini
anlayacağım ve hemen evlenecegiz.' Genç kız çaresiz kabul etmiş. çocuk gitmiş. Kız yüzüğü hiç ama hiç çıkartmamış. Taa ki... Taa ki sevgilisini
karşılamaya gittiği güne kadar. O gün rıhtımda durmuş kendisine nişanlısını getiren geminin kıyıya yanaşmasını izliyormuş heyecanla.
Birden güvertede delikanlıyı görmüş. Yüreği ağzına gelmiş. Sevinç içinde kendisini göstermeye çalışmış. Elini cebinden çıkartıp sallayayım derken
"şıp" diye bir sesle irkilmiş. Yüzük parmağından düşmüs, denizin derinliklerinde kaybolup gitmiş! Ne yaptıysa, ne söylediyse delikanlıyı ikna edememiş. çocuk kızı terk etmiş. Zaman geçmiş. Kız bir gün hep nişanlısıyla birlikte gittikleri balıkçıya uğramış. Birde bakmış ki delikanlı orada! Hemen yanına
yaklaşıp olanları anlatmaya çalışmış. Delikanlı ilk başlarda biraz soğuk davrandıysa da sonunda yelkenleri suya indirmiş. Uzun ayrılığın getirdiği özlemle
birbirlerine sarılmışlar. Mutluluk yüzlerinde okunuyormuş adeta. Bu olayın şerefine hemen yemek sipariş etmişler. Bir kaç dakika sonra bir tabakta
balıkları gelmiş. iştahla çatal bıçağa davranmışlar. Balığı kestiklerinde içinden ne çıkmış dersiniz?

Yüzük dediniz değil mi?

Bilemediniz.

Kılçık!

Siz çok fazla Türk filmi seyretmişsiniz...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: BİR AŞK HİKAYESİ:)
Ben de saf işte okuyorum böyle bir son beklemiyorum ya.
Teşekkürler...
gülücük gülücük
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Im Not NormaL
Cvp: RE: BİR AŞK HİKAYESİ:)
SEVİNÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben de saf işte okuyorum böyle bir son beklemiyorum ya.
Teşekkürler...
gülücük gülücük

:D
La ilahe illallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: BİR AŞK HİKAYESİ:)
çok ormantik takılmayın arkadaşlar ne çıkar balıktan tabiki kılçık icýn
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: RE: BİR AŞK HİKAYESİ:)
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok ormantik takılmayın arkadaşlar ne çıkar balıktan tabiki kılçık icýn

sırlar dünyasında mücevher çıktıydı amagülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: BİR AŞK HİKAYESİ:)
herkes yutar ama ben ewelallah aslaaaaicýn

yine bekliodum bir hinlik gülücük

eğlenceliydi sağolasın reyyanım...ok
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.