You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

(...)
RE: BİNNUR
öhö öhö öhö

asıl yorumumu şimdi yapıcam

bu kız varya bu kız delinin teki

başlığı sil diye tuturdu bana silmedim diyede küs şimdi bana

ama ne olursa olsun ben bu deliye kızmaıyorum onunla ilk tanışmamız çok içten ve samimiydi halada öyle seni seviyorum binnurum
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: BİNNUR
(A) (N) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
öhö öhö öhö

asıl yorumumu şimdi yapıcam

bu kız varya bu kız delinin teki

başlığı sil diye tuturdu bana silmedim diyede küs şimdi bana

ama ne olursa olsun ben bu deliye kızmaıyorum onunla ilk tanışmamız çok içten ve samimiydi halada öyle seni seviyorum binnurum

sana da mı baskı yaptı deli yaa kahkahakahkahakahkaha

binuurrrrrrrrrrrrrrrrr seviyom kız seni deli ifadeifade
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: BİNNUR
1000nur işte o da bizim tayfadangülücük çok görüşemedik biz niyeyse ama iyidir hoştur severiz kendilerini bu sitede görmek güzel 1000nur hadi eyvallah:sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: BİNNUR
Binnuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrr yazcam sonra demişim ama gidiş o gidiş bi daa dönmemişimkahkaha
Tam bi deli walla görüşen herkes öle dio o yüzden ben görüşmekten korktum yazın İst.dayken ondan haber wermedim sana Tonguekahkaha

Çok şekersin maşallah sewiorum seni.
Warlığınla siteye,dostlugunla bizlere faydalı bi insan olduğunu düşünüorumrosegul
Hep yanımızda ol emi lokumumWink
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-10-2008, Saat:03:19 AM, Düzenleyen: KaRDeLeN.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: BİNNUR
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:utanmakutanmakutanmak ayy dmedin dimi çok özür dilerim yaautanmak

demedin ama demicen anlamına gelmez Tongue

Ay sen ne fenasınn hem ö.dilio hem de tedbir alıooTongueTongue
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.