You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üye
RE: Bilimsel oyun :)
"Kadın bir doktor ve reçete alfabesiyle kağıda şöyle yazıyor: "Benim adım Helga. tabi ki tanışabiliriz hatta ben sizi zaten tanıyorum. Çalıştığınız bankaya gidip geliyorum kapalı devre kameralardan bakın isterseniz"Adam yıllardır bankada bilgisayar fontlarıyla yatıp kalktığından kağıdı okuyamıyor.Arkadaşı ve ailesi adam bu yaştan sonra azıttığı için onu terk ediyorlar, karısıda haliyle boşuyor. Doktor kağıttaki ismin ve yazının karısına ait olduğunu görünce intihar ediyor. Hırsızlar ise kağıdı okuyunca izlendiklerini anlayıp ellerindekileri bırakıp ufak ufak tüyüyolar."

Cevap bu mu :p :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Cevabın bununla alakası yok,burada sorulan soru kişinin dikkatini farklı yere cekiyor

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Anladımmmm :D :D
Bu soru şöyle : Bu kağıtta ne yazıyor ?

O halde bu sorunun cevabı;

Bu kağıtta bir adamın hikayesi yazıyor

Olmalı :p :p
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Tebrikler XooX
Soruda hikayenin içindeki kâğıtta yazılan kasdedilmiyor sınav kağıdındaki kağıttan bahsediliyor cevap Hikayegülücük

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Nerden çıkardınız pekigülücük

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.