You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üye
bilemiyorum...
bir konu hakkında sizlere danışmak istiyorum. aslında bir müddettir kafama takılıyor.

sorunum şu; işim gereği birçok kişi ile muhatap oluyorum. herkesi memnun etmek mümkün değil, teşekkür eden de var beddua edende. edilen beddualar gerçekten tutar mı? neticesinde suçum yok sadece olması gerekn oluyor. ama düşündüğüm zaman o insanların bedduası tutar diye korkuyorum... vicdanen rahatım ama ya o an dua kapısı açıksa... işin içinden çıkamıyorum...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
RE: bilemiyorum...
hayir size dokunma o beddua hatta haksiz yere edilen beddua donup dolanip edeni bulur iciniz rahat olsun
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
insanların duaları ile yaşamıyoruz ki bedduaları ile ölelim... siz Allah'ın hoşuna gitmeyecek bir iş yapmadığınızdan eminseniz insanların ne dediklerinden emin olamasanız da aldırmayın..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Evet.haksiz edilen beddua sahibini bulur.
sen dua et allaha havala et.
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ince dusunmek ıyıdır,merhametı artırırgülücük
eger takıldıgın konuları vıcdan suzgecınden gecırdıysen bır sıkıntı olacagını sanmıyorum...cunku ondan buyuk mahkeme de yok hakım de yok...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.