sorunum şu; işim gereği birçok kişi ile muhatap oluyorum. herkesi memnun etmek mümkün değil, teşekkür eden de var beddua edende. edilen beddualar gerçekten tutar mı? neticesinde suçum yok sadece olması gerekn oluyor. ama düşündüğüm zaman o insanların bedduası tutar diye korkuyorum... vicdanen rahatım ama ya o an dua kapısı açıksa... işin içinden çıkamıyorum...
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
bilemiyorum...
bilemiyorum...
sorunum şu; işim gereği birçok kişi ile muhatap oluyorum. herkesi memnun etmek mümkün değil, teşekkür eden de var beddua edende. edilen beddualar gerçekten tutar mı? neticesinde suçum yok sadece olması gerekn oluyor. ama düşündüğüm zaman o insanların bedduası tutar diye korkuyorum... vicdanen rahatım ama ya o an dua kapısı açıksa... işin içinden çıkamıyorum...

eger takıldıgın konuları vıcdan suzgecınden gecırdıysen bır sıkıntı olacagını sanmıyorum...cunku ondan buyuk mahkeme de yok hakım de yok...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
![[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]](http://4.bp.blogspot.com/-xGAoZcgkZ7A/UbuBlKhTrxI/AAAAAAAABSI/MhYEJHQBGl4/s1600/sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg)