You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumcu
Bilemeyiz..
Talep olmazsa cevap gelmez.
Acıkmazsak yemek yenmez.
Korkmazsak korunmayı bilemeyiz.
Yanmazsak, üşümezsek.
Tedbiri öğrenemeyiz.
Kaybetmezsek de değer bilemeyiz.
Kazanmazsak şükür’ü bilemeyiz.
Hiçliğimizi bilmezsek.
Teslimiyeti bilemeyiz.
Pişmanlığı, huzursuzluğu, bilmezsek.
Cehennemi bilemeyiz.
Vermeyi, sevmeyi, mutluluğu bilemezsek.
Cenneti bilemeyiz.
Yaratanı bilmezsek insan olmayı bilemeyiz
Ne iş yapıyorsun dedi. ''HAMAL''ım dedim. güldü.. yani elimden tutmasını bilenin yüreğini taşırım dedim. sustu...BiRDüNYaUMuT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Bilemeyiz..
Fudayl bin İyaz, kendisine:
“Falanca senin haysiyetinle oynuyor,” denildiği zaman:
“Vallahi, ben, bunu ona emreden şeytana kızıyorum,” der ve sonra ilâve edermiş: “Allahım, eğer o kulun doğru söylüyorsa, beni affet; yalan söylüyorsa onu affet
Ne iş yapıyorsun dedi. ''HAMAL''ım dedim. güldü.. yani elimden tutmasını bilenin yüreğini taşırım dedim. sustu...BiRDüNYaUMuT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
...
Evcilik oyunu oynayalım sevdiğim.
Çocukluğumuzda ki gibi.
Tek fark olsun sadece..
Akşam ezanı okunduğunda bırakma beni..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Git' diyorsun da olmuyor işte git demekle, her şeye rağmen gidemiyor insan.Ben de sana 'sev' diyorum mesela.Sevebiliyor musun?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
..
Bir kitabın orta yerinden başlamak gibiydi seninle birlikte olmak...
"Başını anlamadan sonuna yaklaşmak...sonunu okuyamadan uyuyakalmak...
Ve uyandığında kaldığın sayfayı karıştırmak"...
"İşte böyle birşeydi seni yaşamak,yarım yamalak..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Sen gözlerimin önünde, içindeki beni harcarken;
Ben bir an bile seni unutmaya meyletmedim...
Sen bildiğim gibi kalmadın ama...
Ben unuttuğun gibiyim hâlâ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Hani her kelimesi ayrı değere sahip cümleler vardır ya,
not alırız hiç silinmeyecek bir yere.. İşte ''SEN''de o cümle gibisin bende, her
halin başka değerde, not aldım ''SEN'i kalbimin en ücra köşesine..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Anladım ki gönül çuvalımdaki kelimeler sana yetmez. Oysa gönlüm güzel olmazsa bahçemde bir gül dâhi bitmez. Ey Sevgili! Senin "Aşkın" dâim olsun; benim yaram olsa da fark etmez...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Bir plak olsam..
Zeki Müren çalsam..
Bozulsam..
Aynı yerde takılsam..
Hep tekrarlasam..
''ELBET BİR GÜN BULUŞACAĞIZ...''
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
...ve ayrılık zamansız esen bir rüzgar misali, gönül dalımdan koparıp gitti seni. Anladım ki, kalbin de sonbaharı varmış; ve yağmuru gözlerden yağarmış...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.