You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Benim Karalama Defterim

Benim Karalama Defterim

( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
RE: Benim Karalama Defterim
Mutevazilik kokusu aliyorum sanki gülücük
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
ona biz karar veririz (:
ee ne zaman paylaşıyosun ?
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
sonrası olmayan pişmanlıkların, amansız yalnızlığına kastediyorum bedenimi..yalansız bir hayat umuyorum kendime..ellerimde yolduğum saçlarımın nemi..ve hislerim maneviyat açlığının dehlizlerinde.. bir seccadem olacakdı benim sahi nerede..
tavanına umudu astım odamın..ister istemez onunla uyuyorum her gece.. pencerenin bilmem neresinden süzülen serinlik üşütüyor seher vakti..maneviyat eksikliğime yumuldum kıtlıktan çıkmışcasına..bir seccadem vardı benim sahi..nerede..
yankılanan sesimi dinliyor üzerimin örtülmemesine hiç de aldırmıyorum..daha bir iştahlı içiyorum kendi yapabildiğim hazır çorbamı.. deli gibi saldırıyorum işime gücüme..kendi boş kafamın içinde oluşturduğum dopdolu bir dünyam var artık..sen yoksun içinde..sen günahsın..sen yazıkmışsın ömrüme..sen ihanetmişsin maneviyatıma..sahi bir seccadem vardı benim..nerede..
Amenerrasülüyü ezberledim.. seni düşlemek yerine artık onu okuyorum uyumadan önce..tavanımda umudun resmi..yinede dayanamayıp sigara yaktığım oluyor yalnızlığımı düşününce..olsun... senin gibi bir günahdan kurtulmuşum..oda oluversin şimdilik yerli yerince..
baharı bekliyorum..kendime söz verdim..saksıda küçük acı biberlerden yetiştireceğim..ve ben bütün ilgimi acılarıma vereceğim
bu hayatta gülmemi isteyen tek kişi fotoğrafçıydı..
oda parasını istedi zaten
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-11-2014, Saat:10:30 PM, Düzenleyen: TuNa_HaN.
Üye
Allahım.. bana kabul etmeyeceğin dualar etmemi nasip etme.. ki şeytanın bana vesvese vermeye kozu kalmasın
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
emeğine sağlık .. Tunahan yine döktürmüşsün aynen gülücük seslide bekliyoruzz gülücük
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
bazen engellenirsin bazen de engel sensindir. hiç uçurtamadığım uçurtmalarım kadar özledim gereksiz özlemleri.. bazen özlemeyi tarif edemezsin..belkide özlemeyi özlemişsindir..bazen hissizlik işsizlikden daha tehlikelidir. anıların hücumuna uğrayan aklım alır başını gider.. oynayamadığım o kadar çok oyuncak vardı ki.. bana onu alın demeye utanacak kadar mahcup bir çocukdum ben hangi ara huysuzlaştım..
bitirdim. bütün dünya telaşlarımı gamsızlık sandığıma kitleyip mahşere götüremeyeceğim herşeye boşverdim ben. hiç bir şey artık hoş gelemez bana. herkesin birgün değişebileceği benim dersimdir, benim hep ben kalacağım ise onların derdidir..şimdi uyaksız saçma bir mani kıvamında bir ruh haliyle savuruyorum bedenimi bıktım rüzgar olmakdan..hadi yaprağım artık savur beni rüzgar.. en dolu halimle bomboşum..herkese aldanacak kadar saf hiç birşeye meyl etmeyecek kadar duyarsızım..
satırlarıma son verecek o cümleyi aramaktan yoruldum.. bitti diyeyim bitsin buda.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.