You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Benim Karalama Defterim

Benim Karalama Defterim

Profesör
RE: Benim Karalama Defterim
yüreğinize sağlık, çok güzel ifadeler.
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
teşekkürler arkadaşlar evet maalesef yazdıklarım bana ait paylaşıp tepkileri öğrenmek istedim beğenmeniz beni çok mutlu etti vakit ayırdığınız için teşekkürler inşallah diğerlerinide zamanla paylaşırım burda çok saolun..
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Çok güzel yazmışsınız, elinize, yüreğinize sağlık. gülücük
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
hazin öykülerle büyüttüm içimdeki çocuğu.. ( hadi bana duygularımı geri verin ) sırıtışlarım yıktı düşmanlarımı darbelerimden çok. kelebekleri izerken aldığım haz.. bana geri gelmelisin..hiç bir çiçek kokmuyor hiç bir kuş ötmüyor ve yağmur ıslatmıyor durumlarındayım.. soyutsuz bir bedenim..kalabalıklarda yürüyor..bi şeylerden saklanır gibi sokak başlarını tutuyor.. arkadaşların anlattığı hiç bir şeyi anlamıyor..zaten sonrada boşveriyorum.. ( bana duygularımı geri verin ) zevksiz renksiz ve mat bir bakışla yürüyorum hayata.sigaraya bile bağımlı değilim artık..buna üzeleceğim üstelik aklıma bile gelmezdi. burnu kocaman karikatürler çiziyorum resmi evraklara.. keşke cebimde tükenmez değilde kurşun kalem bari bulunsa.. takmazdım da kafama pek fazla telafisi olmayan tek hatam bundan ibaret olsa..

çabuk sinirleniyor hemen üzülüyor bir anda mutlu oluyorum..karmaşıklığın bu kadarıda artık fazla..sanırım bana morfin gerekiyor.. isyanım deniz olsa dünyayı boğardı..bir anlamı olmayan çığlıklar atıyorum gülerek..( bana duygularımı geri verin..hadi ) nerede ne yapması gerektiğini bilmeyen hallerim kavgacı yanımı iyice şımarttı..yakında birinin elinde kalırım..beki o zaman kavuşurum.. hak ettiğim acıya.. hazin öykülere büyüttüm içimde ki çocuğu.. ta baştan belliydi bu günlerin böyle olacağı..mutluluk yoktu....huzur yoktu..(Hepsi Yalan Söyledi )..şu vazgeçemediğiniz umut var ya o bile yoktu.. Sonra bir gün anladım..

HER ŞEYİ TERSİNDEN ANLAYAN İNSAN YİNE TERSİNDEN ANLAMIŞTI..
Z A M A N DEĞİLDİ.. HER ŞEYİN İLACI N A M A Z D I ;!

TuNa_HaN
bu hayatta gülmemi isteyen tek kişi fotoğrafçıydı..
oda parasını istedi zaten
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-11-2014, Saat:08:50 PM, Düzenleyen: TuNa_HaN.
Üye
bu gün acıların ayyuku aştığı
nevrimin dönüp dolaşıp şaştığı
anıların hüznümü sağa sola saçtığı
mutluluğun elimden kaçtığı gündür

bu gün kederdir bu gün özlem
bu günü yazmaya utanır kalem
hayaller hüsran gözlerde nem
buğunun yağmura döndüğü gündür

yarın yoktur bu günden sonra
her gün bu gündür ömür boyunca
hayal kırıklığının tepeden tırnağa,
büsbütün her yeri sardığı gündür

bu gün kıyamet bu gün mahşer
benim bütün hayırlarım şer
aşk çiçeğim sol ey acım yeşer
bu gün karanlığa döndüğüm gündür

değişiyor işte insan dediğin
yabancı olur canım bildiğin
beni bir öfkeye kapılıp sildiğin
beni senin unuttuğun gündür

hayalde kaldı gelinlik düğün
bohçayı yakarsın bana düzdüğün
faili sensin bu meçhullüğün
bu gün beni öldürdüğün gündür

TuNa_HaN
bu hayatta gülmemi isteyen tek kişi fotoğrafçıydı..
oda parasını istedi zaten
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Teşekkürler hepsini okuma fırsatım olmadı ama fırsat buldukça okumaya çalışıcam sağol..
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.