gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gitseydin yaşasaydın anlardın
neyden bahs ediyorsun ruf açsan biraz dahadüşünüyorum:
düşünüyorum:
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gitseydin yaşasaydın anlardın
düşünüyorum:
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaklaşık her yıl ıraka gidip bir müddet orda kalan biri olarak demek istediğim şey yaşamak dediğin ye iç yat değil rahat olmak demek bu değil..esas rahatlık vicdanın rahatsa ve bi mücadele verebiliyosan, bi işe yaradığını hissediyosan ve en önemlisi FARKındaysan yaşadığın histir..
ben burda acı çekiyorum..beynim ölüyo çünkü hepimizinki gibi..aşk meşk davalarıyla uyuşturulduk..maddiyata ganimete hayran bırakıldık..biz ölüyoruz ruhumuz ölüyo acı çekiyoruz can çekişiyoruz..
onlarsa ebediyyen yaşamak üzere şehit oluyolar..
kim acı çekiyo ?
giderayak işlerim var bitirilecek, 
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.