You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

beni af edecek misiniz?

beni af edecek misiniz?

General
beni af edecek misiniz?
Suriyeli üç mazlumun söylediği tarihe geçecek üç cümle :
1. Son nefeslerini veren bir çocuk dedi ki: " Allah'a her şeyi şikâyet edeceğim. "
2. Bombardıman sonucu evi yıkılmış ve enkaz altında kalmış bir kız dedi ki: "Amca, Allah rızası için fotoğrafımı çekme, örtülü değilim. "
3. Ağlayan bir çocuk da şöyle diyordu : "Allah'ım, ölmek istiyorum. Ekmeğimiz yok. Bizi cennete al da ekmek yiyelim. "
Son nefeslerini veren yavrum, beni de şikâyet edecek misin?
Evinin enkazi altinda kalmış hicablı kızım, iffetine yakışır şekilde seni koruyamadığım için beni kınıyor musun?
Ekmeksiz kalanlar, çöpe ekmek attığım için beni af edecek misiniz?

a.aslan
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: beni af edecek misiniz?
Hayatımızın realitesi, bir realitede daha var ki o da ahirette bunlarla karşılaşıp çokca utanacağız çünkü verecek cevabımız olmayacak..

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
RE: beni af edecek misiniz?
Onlar mi mazlumlar. Elimizden birsey gelmiyor değil elimizden gelene engel oluyorlar. Utamak hafif kalır. Ağır bir hesaba gireceğiz.
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.