You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Benden ufak bi deneme

Benden ufak bi deneme

Forumcu
RE: Benden ufak bi deneme
ayrıca o dediğin iki tanesinden çok dah iyi bu tarz musik yapan sanatçılar var.onlar hiçbişey değil bence
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Eet orda ufak bi senkron hatası var karizm

Ben soundları mouseyle yazıyorum zor oluyo üşeniyorum kabataslagı tekrar düzeltmeye bayada bi acemilik var fakat 49 tuş midi yapcam bayramdan sonra karizm

Neyzenlere gelince tr de bu 2 neyzen üzerine neyzen tanımıyorum 3000 bin konser 2500 den fazla albüm 400 den fazla albümde yönetmenlik yapmış bir neyzenden bahsediyoruz - sadece Başar hocadan bahsediyorum - .

Zannımca mercan dede dinliyorsun fakat ben pek sağlıklı bulamıyorum o şahsı karizm
ney gibi âziz ol..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-11-2008, Saat:07:40 PM, Düzenleyen: NeyzeN.
Forumcu
hadi mercan dede sıyrık tamam ama bi o değil ki ergunerler var. omer faruk tekbilek var yada sekan süleymaniye yi dinledin mi hiç yada yansımalar diye grup var.yada sadece türkler değil arjantinli bi Sufi Music Ensemble var.yada bi Ahura diye abimiz var.veyahut istersen Om Hellenkamp vereyim..Murat Aydemir- Salih Bilgin ikiliside iyidir. yada Savina Yannatou nun şarkılarından girersem hiç bitmez şimdi.
neyse yarın bikaçtane örnek beğendiğiklerimden koyarım online olarak.örnek olarak onların üzerine tartışırız.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
proxy sitelerinden link vermeyin kısa sürede gidiyo

ama ben söylediklerini dinledim eyüp hamiş diğerinden biraz daha iyi geldi. yanlız arkalarında iyi bir prodüküyon yok işte.
bide ben daha elektronik altyapıda şarkılar dinlediğim için ,böyle sade neyle defle söylenen ilahiler arabeskimsi gibi geliyor kulağıma
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-11-2008, Saat:10:36 AM, Düzenleyen: Zefyhr.
Acemi Üye
Eyüp Hoca sufi trance grubuyla çalışıyor.Electronic altyapı üzerinede üflüyor Wink
ney gibi âziz ol..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.