You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

benden baskası okuyamaz...

Profesör
Adam,İstanbul da mınıbuse bıner ve on koltuklardan bırıne oturur.arka dortluye de gıyımıyle butun dıkkatlerı uzerıne ceken 3-4 bayan oturur.bu bayanlar makyajlarına falan haylı dıkkat etmiş,yaz mevsımınınde verdıgı rehavetle rahat gıyınmısler.bu bayanların onune sakallı bır dedemız ve carşaflı hanımı oturur.genc ve alımlı bayanlardan bırı dayanamayıp sormus dedemıze:”Amca,amca!sen rahat rahat kısa kollu gomlegını gıyınmıs gezıyorsun,pekı bu kadıncagazın canı yokmu kı boyle gezdırıyor,her tarafını kapatıyorsun?” “haklısın” demıs dedemız, “pekı,ben sıze bısey sorabılır mıyım?” Genc bayan “Tabı,ne demek” dıye sevınmıs.
“Şimdi sana sevgılınden bır mektup gelse ,postacı bunu kutunuza bıraksa,mahallenın genc delıkanlıları da bu mektubu oradan alıp okusalar,elden ele dolastırsalar senın hosuna gıder mıydı?”
“Olur mu oyle sey ya?O benım ozelım.onu benden başka hıc kımse okuyamaz.degıl okumak elını suremez,parcalarım alimallah!”
“Hah” demıs dedemız “O da benım ozelım.BENDEN BASKASI OKUYAMAZ."
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-09-2009, Saat:09:16 AM, Düzenleyen: taha yusuf.
General
RE: benden baskası okuyamaz...
emeklerine sağlık ardeşim selametle.
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
RE: benden baskası okuyamaz...
eet benım özelım gülücük

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.