You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
RE: ben
Konu paylaşmaya zamanın olmuo madem tartışmayada zamanın yoktur.
Burası yarış yeri deilgülücük
Paylaşımlarda Allah razı olsun dioruz işte bundan daa güzel ne war..
Tartışılması gereken konularda zaten tartışılıo sen girmediğin için takip edemiosun..
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
_HAFIZ_
yani erbakan tayyib tartışması tartışma mı? illa onlara mı bulaşıyım? ben allah razı olsun dediniz diye kötü demiyorum. ben aradığım doluluğu ve hareketi bulamıyorum. varsa bana gösterin belki göremiyorumdur diyorum.
elbet bir gün öleceksin imamın eline düşeceksin
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Sen görmek istemiosun bence.
Yeni olduğun için ısınamamış olabilirsin.Bu da sık girmedğin içindir.
Biraz takılsan bişiler öğrenmeye we ufak şeylerle eğlenmeye çalışsan sorun kalcanı sanmıorum.
Biraz kendimize bakmayı bilmeliyiz hemen siteye yüklenme istersenWink
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Ne alaka mı?
Sorun sende diorum.
Sorunu kendinde ara anlamında.
Bunu ilk beğenen sen ol.
_HAFIZ_
yaben zaten dolu bi mesele göremiyorum. varsa gösterin diyorum sorunu direk söylüyorum ama siz yardımcı olmuyosunuzki? bütün forumlara giriyorum. ama ööle konuşulacak bi mesele yok var diyosan göster de gireyim
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Bende boş bi bölüm göremiorum.
Demekki bakış açılarımız çok farklı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
_HAFIZ_
yani şu sizce çok mu gerekli: aaa en son ben yazdım hayır ben hayır ben. çok mu eğlenceli oyun yani?
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
İi madem sen bi site kur oraya gelelim seninki ne kadar dolu olcak.
Bizde dopdolu bi site görmüş oluruz...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.