You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ben yeni üye oldum, Merhaba:)

Yeni Üye
Forumun nasıl kullanıldığını pek bilmiyorum. Dert paylaşıp akıl da isteyebilir miyiz? Başımızda çok büyük sıkıntılar var.
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Cvp: Ben yeni üye oldum, Merhaba:)
Hoşgeldiniz. Bence akıl istemeyin çünkü az çok paylaşımları okursanız, aklı başında pek az kişi olduğunu görürsünüz gülücük saçma sapan biride, size olmayan aklından verebilir. Ama iç dökmek niyetine paylaşmak isteyebilirsiniz tabi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Hoş geldiniz.
Forumdan en iyi şekilde faydalanmanızı dilerim.
Mihman'ın sözlerine katılmamak elde değil gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
قید آزادی
hoşgeldniz Allah yardımcınız olsun
büyü ile ilgili bir uygulama var bende
notlarıma bakmam lazım =)
Şifa Allah tan lakin en çok vesvese insanı hasta eder
لَمْ اَكُنْ بِدُعَٓائِكَ رَبِّ شَقِيًّ
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Elbette ehil arkadaşların vereceği dualar ya da surelerde etkili olabilir, ancak durum bahsettiğiniz gibi ise dualarla birlikte, bir aile terapistinden yardım alın derim. Büyü olayına kendinizi çok odaklarsanız, aslında "olmayan" büyüyünün etkisinide kendinizde "oldurursunuz".. o yüzden "büyü mü var acaba" gibi düşünceleri ve ihtimalleri aklınıza çok getirmeyin. Konu komşudanda yardım almak gibi düşüncelere kapılmayın, destek değil köstek olurlar, o yüzden ailecek bir aile terapistinden yardım alın.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Hoş geldiniz.
Arkadaşların söylediği terapi ve vesvese konusuna katılıyorum.
Dua arıyorsanız tüm Kuran şifadır, özellikle Ayetel Kürsinin fazileti bir çok hadiste belirtilmiştir, sık sık okuyabilirsiniz.
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.